Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Νταμπίζας: «Τσέλσι για το μηδέν»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Νταμπίζας ο οποίος μίλησε για το σημερινό παιχνίδι της Τσέλσι -Μπαρτσελόνα, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Νιουκάστλ και της Λέστερ.

Για την εικόνα που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια οι αγγλικές ομάδες: «Η εικόνα των αγγλικών ομάδων έχει αλλάξει. Παίζουν πιο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και για αυτό μπορούν να σταθούν καλύτερα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η απόκλιση πλέον δεν είναι μεγάλη για αυτό και στέκονται καλύτερα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια».

Για το σημερινό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα: «Η Τσέλσι είναι σε καλή ψυχολογία μετά και τα τελευταία αποτελέσματα, ειδικά μετά και τη νίκη της επί της Τότεναμ ωστόσο όταν παίζεις με την καλύτερη ομάδα στον πλανήτη τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα. Πρωταρχικός στόχος της Τσέλσι είναι να κρατήσει το μηδέν. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια, και πολύ τύχη. Η Τσέλσι θα πρέπει να περιορίσει τα ατού της Μπαρτσελόνα για να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν και παράλληλα να κρατήσει με την επιθετική της τριπλέτα απασχολημένους τους μπακ της Μπαρτσελόνα. Και πάλι όμως είναι βέβαιο ότι η Μπαρτσελόνα θα δημιουργήσει ευκαιρίες».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: