Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

«Ρόμπεν και Μπενζεμά στη Γιουβέντους»

«Ρόμπεν και Μπενζεμά στη Γιουβέντους»
Την πεποίθησή του πως ο Άριεν Ρόμπεν και ο Καρίμ Μπενζεμά είναι δύο αστέρια του ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη Γιουβέντους εξέφρασε ο πρώην παίκτης της ιταλικής ομάδας, Φάμπιο Καναβάρο.

Αν και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την απόκτηση των δύο παικτών, αφού ο Ρόμπεν είναι σχεδόν έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ ο Μπενζεμά αποτελεί παίκτη «κλειδί» για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο 38χρονος Ιταλός πιστεύει πως το «δίδυμο» αυτό θα ταίριαζε περισσότερο στη Γιουβέντους.

«Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τζουσέπε Μαρότα ξέρει πολύ καλά τι κάνει και δεν χρειάζεται καμία συμβουλή, αλλά προσωπικά θα μου άρεσε πάρα πολύ να δω στην ομάδα έναν ολοκληρωμένο φορ όπως ο Μπενζεμά και έναν ακαταμάχητο εξτρέμ όπως ο Ρόμπεν.Μπορείτε να φανταστείτε παίκτες με τις δικές τους ικανότητες να ενισχύουν μια δυνατή ομάδα με συνοχή όπως είναι η Γιουβέντους;», δήλωσε ο πρώην παίκτης των «μπιανκονέρι» και συνέχισε επαινώντας τον τρόπο που παίζει η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού πρωταθλήματος:

«Η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή έχει τη νοοτροπία αληθινού πολεμιστή. Παίζει με περισσότερη ένταση από κάθε άλλη ομάδα, έχει αυτοπεποίθηση και αγωνίζεται συνέχεια. Μου θυμίζει την ομάδα που είχαμε όταν μας προπονούσε ο Φάμπιο Καπέλο», ήταν τα λόγια του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: