Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Βγενόπουλος: «Κινδυνεύει με πτώχευση ο ΠΑΟ»

Ο Παναθηναϊκός βιώνει ίσως την κρισιμότερη και πιο δύσκολη ιστορία της ιστορίας του, καθώς το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει αλλά και η στάση των μετόχων τον οδηγεί ολοταχώς στον… γκρεμό. Η σημερινή Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για τις 8 Μαΐου ενώ ο Γιάννης Βαρδονογιάννης για ακόμη μια φορά δεν έδωσε το παρών. Εκτός από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος τόνισε πως: «Είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να μην πτωχεύσει» αναφερόμενος στο στην επόμενη ΓΣ, το παρών σήμερα έδωσε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος, αλλά και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης δήλωσε: «H ΓΣ. αναβλήθηκε για τις 8 Μαΐου ομόφωνα. Πρέπει να τοποθετηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάνης για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ. Στο μεταξύ έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να συντονίσει τους μετόχους και ο Αχιλλέας Μαρκόπουλος να συναντηθεί με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.
\Οι παράλληλες πρωτοβουλίες θα μας οδηγήσουν στην 8η Μαΐου. Είναι εντελώς απαράδεκτο που η ομάδα έχει μείνει χωρίς διοίκηση σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Αν δεν υπάρξει λύση στις 8 Μαΐου θα οδηγηθούμε στην πτώχευση».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους μετόχους του Παναθηναϊκού να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για το καλό της ομάδας: «Θέλω να συνεισφέρω, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι Βγενόπουλος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με τον Παναθηναϊκό. Να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Ο ερασιτέχνης έχει αφεθεί στην μοίρα του.
Πρέπει να αποφέρει καρπούς αυτή η πρωτοβουλία. Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορές που υπάρχουν πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Πρέπει να γίνουν διαβουλεύσεις και όλοι να καταλάβουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της», τόνισε.

Όσον αφορά τον Αχιλλέα Μαρκόπουλο, ο Βγενόπουλος του ζήτησε να μιλήσει με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη για να βρεθεί μια λύσει για τον σύλλογο και επιπλέον του ζητήθηκε να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερο το θέμα της Λεωφόρου για να προχωρήσει η διαδικασία της Διπλής Ανάπλασης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: