Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Σεφτσένκο: «Θέλω νίκη της Τσέλσι»

Σεφτσένκο: «Θέλω νίκη της Τσέλσι»
Μεγάλη ευκαιρία είναι για την Τσέλσι να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό(18/4) πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Αντρέι Σεφτσένκο. Με τους «μπλε» θα είναι ο Ουκρανός επιθετικός στη συγκεκριμένη «μονομαχία» και πιστεύει ότι στο τέλος μπορεί η χρονιά να θεωρηθεί επιτυχημένη για τους Λονδρέζους.

«Δίνεται μεγάλη ευκαιρία στην Τσέλσι να διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης, αφού στα τελευταία παιχνίδια αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι παλιοί μου συμπαίκτες έχουν την εμπειρία σε ευρωπαϊκά ματς για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες μιας σπουδαίας ομάδας, όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να νικήσει η Τσέλσι», σχολίασε ο 35χρονος επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου στο «Sky Sports News».

«Πάντα έχει αρκετές πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα η Τσέλσι εντός έδρας, καθώς οι οπαδοί σπρώχνουν την ομάδα προς τη νίκη. Ήταν δύσκολη σεζόν φέτος και έχουν μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα, ωστόσο αν τα καταφέρουν και αγωνιστούν στον τελικό, όλα θα είναι διαφορετικά στο τέλος», κατέληξε ο Σεφτσένκο για την πρώην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: