Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Νέο Δ.Σ ή νέο αδιέξοδο;

Η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να είναι το βασικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ. Κάτι το οποίο μπορεί να δρομολογηθεί αφού απαιτείται η παρουσία μόνο του 20% των μετοχών.

Από τους κύριους μετόχους μόνο ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα βρεθεί στη Γενική Συνέλευση. Σε συνεργασία όμως με τον Ερασιτέχνη τον οποίο θα εκπροσωπήσει στη Γ.Σ ο πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος, μπορεί να ορίσει διοίκηση και το σκάφος να αποκτήσει τιμονιέρη μετά από την παραίτηση του προηγούμενου Δ.Σ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πιθανότατα δεν θα στείλει ούτε εκπρόσωπό του στη συνέλευση. Πιθανό να παραστεί ο Λεωνίδας Πολέμης, ο οποίος, μαζί με τους Νίκα και Ξυλά, έχει ήδη ορίσει ως εκπρόσωπό του στο ΔΣ, εφόσον προχωρήσει η διαδικασία ορισμού του, τον Στράτο Σωπήλη.

Ο Βγενόπουλος  αναμένεται να κρατήσει τη γνωστή στάση του, τονίζοντας ότι αν προκύψει σήμερα Δ.Σ., εκείνος και άλλοι επιχειρηματίες έχουν ένα ποσό περίπου στα 8 εκατ. ευρώ διαθέσιμο προκειμένου να ξεπεραστεί το άμεσο πρόβλημα στην ομάδα. Με την προϋπόθεση πάντα, ο Βαρδινογιάννης αναλάβει τις ευθύνες του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: