Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πάγκαλος: «Έχω δίκιο. Μαζί τα φάγαμε…»

Πάγκαλος: «Έχω δίκιο. Μαζί τα φάγαμε…»
Στην εκτίμηση ότι μετά τις εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας προχώρησε, την Τρίτη ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Παραδέχθηκε ότι έχει και ο ίδιος ευθύνη στην υπόθεση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ αναφερόμενος στην περιβόητη δήλωσή του «μαζί τα φάγαμε» είπε ότι δικαιώθηκε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι μετά τις εκλογές βλέπει μόνο κυβέρνηση συνεργασίας, χαρακτηρίζοντας την καταψήφιση στα κόμματα του Μνημονίου «πράξη αγανάκτησης που δεν οδηγεί πουθενά».

Αναφερόμενος στην απόφαση του KYΣΕΑ για τους TOR-M1, υποστήριξε ότι ήταν απόλυτα αναγκαίοι εκείνη την εποχή, καθώς η Άγκυρα απειλούσε με στρατιωτική επιχείρηση στην Κύπρο.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «αν εξαιρέσουμε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, οι υπόλοιποι υπουργοί που συμμετείχαμε στο ΚΥΣΕΑ, δεν ήμασταν σε θέση να κάνουμε άλλη εισήγηση...».

Σχετικά με την παλαιότερη δήλωση «μαζί τα φάγαμε», που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, ο … συνταξιούχος πλέον πολιτικός, δήλωσε ότι από τις αποκαλύψεις όπως αυτές που αφορούσαν το ΙΚΑ Καλλιθέας, αισθάνεται δικαιωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: