Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο ένας μένει, ο άλλος… περιμένει!!

Ο ένας μένει, ο άλλος… περιμένει
Στη Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Λεβαδειακός!

Οι Βοιωτοί επικράτησαν –στην Κρήτη- με σκορ 1-0, του Εργοτέλη, για την 29η αγωνιστική, «κλειδώνοντας» την παραμονή.

Αντίθετα, με αυτή την εξέλιξη η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου δίνει ματς «χωρίς αύριο» στα Πηγάδια, κόντρα στη SKODA Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή, ενώ θα περιμένει και το αποτέλεσμα του Άρης-Κέρκυρα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σουμπίνιο στο 56ο λεπτό.



Μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, με το ξεκίνημα της αναμέτρησης και αυτή ήταν ο Λεβαδειακός παρά το γεγονός πως ο Εργοτέλης «καιγόταν» για τους βαθμούς. Οι Βοιωτοί στο πρώτο 10λεπτο, μετρούσαν τρεις καλές στιγμές στο ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν προβλήματα στην ανάπτυξη, λόγω των πολλών λαθών που έκαναν.

Όμως, στη συνέχεια οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου ισορρόπησαν το ματς, ύστερα από το αρχικό μούδιασμα, μετρώντας δύο καλές στιγμές με τον Μπούντιμιρ, με τη μία –μάλιστα- να σταματά στο δοκάρι. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι δεν επισκέφτηκαν απειλητικά την εστία του Καβουσάκη, με τους Κρητικούς να έχουν άλλη μία καλή στιγμή με τον Τζανακάκη στις καθυστερήσεις.

Με το… καλημέρα ο Εργοτέλης, στο δεύτερο ημίχρονο, φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, στη μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού. Όμως, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, ο Σουμπίνιο άνοιξε το σκορ για τους Βοιωτούς (56’), ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Ναπολεόνι. Το γκολ αυτό αλλά και τα… μαντάτα από την Κέρκυρα (νικούσε τον ΟΦΗ) γέμισαν με άγχος τους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου, οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν εκ νέου τον Κυριακίδη.

Έτσι κύλησαν τα εναπομείναντα λεπτά. Με τον Λεβαδειακό να διατηρεί το προβάδισμά του και τον Εργοτέλη να προσπαθεί να… βρει το σθένος να επιτεθεί. Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε για τους Κρητικούς, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το «διπλό» (1-0) και παράλληλα να «σφραγίζουν» την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.






Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σασιασβίλι (75’ Χάντι), Ολίσε, Σαρρής, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Τζούνιορ, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης (75’ Μπέτο), Μπούντιμιρ (54’ Λεάλ).

Στον πάγκο: Πίρσον, Καρέλης, Κυριακίδης, Γιοβάνοβιτς.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (76’ Βασιλείου), Τομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Σουμπίνιο (89' Μαχαίρας), Φαβάλι, Ναπολεόνι, Πόποβιτς (84’ Βιάνα).

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Αλεξίου, Κοιλιάρας, Παπαδόπουλος.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: