Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μασάδο: «Η απόφαση μάς επηρέασε»

Μασάδο: «Η απόφαση μάς επηρέασε»
Ψυχολογικά επηρεασμένοι από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν οι παίκτες του Άρη και αυτός ήταν-σύμφωνα με τον Μανουέλ Μασάδο-ο λόγος της συντριβής με 5-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

«Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο για την σπουδαία νίκη που πέτυχε. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε. Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ ήταν δικά μας λάθη. Κάναμε παιδαριώδη λάθη. Για εμάς δεν πήγε τίποτα καλά στο παιχνίδι. Πραγματοποιήσαμε την χειρότερη μας εμφάνιση. Δεχτήκαμε πέντε γκολ, ενώ σε όλο το δεύτερο γύρο έχουμε δεχτεί εννιά. Σημαντικό ρόλο στη σημερινή εμφάνιση έπαιξε και η ψυχολογία. Καθώς ερχόμασταν στο γήπεδο οι παίκτες δέχτηκαν τηλεφωνήματα με τα οποία πληροφορήθηκαν την απόφαση. Ήταν κάτι που τους πλήγωσε που τους έκανε να χάσουν την αυτοσυγκέντρωση της. Είναι δύσκολο για αυτούς να χάνουν ένα παιχνίδι εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ θα μπορούσαν να το διεκδικήσουν στα εναπομείναντα 48΄ του αγώνα με τον Αστέρα. Συν τις άλλοις τους στερούνται τρεις βαθμούς τους οποίους τους κέρδισαν μέσα στο γήπεδο. Είναι μια εξοντωτική απόφαση και άδικη. Για ένα μπουκάλι εμείς πάθαμε ό,τι πάθαμε. Σήμερα έπεσαν αμέτρητα μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και δεν έγινε τίποτα», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Για τη διαιτησία του αγώνα είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι. Απλά όταν το παιχνίδι ήταν 1-0, έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Παναιτωλικού(σ.σ Κούσας)», ενώ κάνοντας έναν απολογισμό στην πορεία του Άρη στον δεύτερο γύρο ανέφερε: «Κάναμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο. Είμαστε η τρίτη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα. Δεν θέλω αυτή η μεγάλη προσπάθεια και καλή πορεία που κάναμε να επισκιαστεί από αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να θυμόμαστε το σημερινό άσχημο αποτέλεσμα και να ξεχάσουμε την προσπάθεια που έγινε. Θα προσπαθήσουμε στο τελευταίο ματς με την Κέρκυρα να πάρουμε την νίκη και να κλείσουμε θετικά την χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: