Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Το σκαμνί σκαμνάκι στον ΠΑΟΚ!

Λέμε για διοικήσεις πρωτοδικείου πολλές φορές στις ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει άλλου είδους προβλήματα με τόσες συλλήψεις παραγόντων του.
Το σκαμνί σκαμνάκι στον ΠΑΟΚ!
Και το λέμε αυτό με αφορμή το πιο πρόσφατο περιστατικό, στο οποίο ο Γιώργος Σαχπατζίδης οδηγήθηκε στην φυλακή,  με την κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ακολουθεί τον Άκη Τσοχατζόπουλο, δηλαδή!
Πριν λίγο καιρό, στις αρχές Γενάρη, είχε συλληφθεί ο Γούμενος στο Ωραιόκαστρο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, που πήρε την ομάδα από τον Γιώργο Μπατατούδη τον Ιούνιο του 2004 και παρέμεινε στο τιμόνι της ως πρόεδρος της ΠΑΕ για περίπου 2,5 χρόνια, συνέλαβε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για οφειλές προς το Δημόσιο.
Στις 3 Φεβρουαρίου, εξάλλου, έσκασε η είδηση ότι ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, συνελήφθη στο Παλαιό Φάληρο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Μάλτας.
Τον Ιούλιο 2011 συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ συνελήφθη σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης γιατί εκκρεμούσαν εις βάρος του τρεις καταδικαστικές αποφάσεις.
Τον Ιούνιο του 2010 είχε γίνει χαμός στα ελληνικά ΜΜΕ όταν είχε συλληφθεί στην Λιβύη ο Γιώργος Μπατατούδης, κάποτε μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μπλεξίματα. Πολλά μπλεξίματα…sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: