Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Καταθέτει φάκελο ο Ολυμπιακός Βόλου στην ΕΕΑ!!

Στην προοπτική να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ το πολύ έως τέλος της εβδομάδας κινούνται στον Ολυμπιακό Βόλου.
Καταθέτει φάκελο ο Ολυμπιακός Βόλου στην ΕΕΑ
Ο φάκελος είναι σχεδόν έτοιμος και απομένει να συγκεντρωθούν τα τελευταία δικαιολογητικά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κατάθεσή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Μάλιστα, η κατάθεση του φακέλου είναι πολύ πιθανό να γίνει νωρίτερα από τη συνεδρίαση της ΕΕΑ, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 24 Απριλίου, προκειμένου η Επιτροπή να εξετάσει το φάκελο της θεσσαλικής ομάδας, η οποία θέλει τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής, που θα της δώσει το δικαίωμα να αγωνισθεί και πάλι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Άλλωστε, το δρόμο για την κατάθεση φακέλων από Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα είχε δείξει ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Δίκη στο Σκάι» είχε τοποθετηθεί δημόσια λέγοντας ότι οι δύο ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στη συνέχεια, εφόσον αποκτήσουν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, η ΕΠΟ θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνισθούν τη νέα χρονιά.
Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Απριλίου έχει προγραμματιστεί να γίνει η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατά της ΕΠΟ από το Διαιτητικό Δικαστήριο, από το οποίο ζητά να ισχύσει η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, που ανέφερε ότι η ομάδα παραμένει στη Super League με αφαίρεση δέκα βαθμών.
Επίσης, δύο ημέρες αργότερα, στις 26 Απριλίου, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης από το Διοικητικό Εφετείο, που ο Ολυμπιακός Βόλου ζητά την ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ, που τον απέβαλε από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: