Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Παπαστεριανός: «Μπορούμε το πέντε στα πέντε»

Ο παίκτης του Ηρακλή, Άγγελος Παπαστεριανός, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τη χθεσινή ευρεία νίκη επί του Αετού Σκύδρας, τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει το «πέντε στα πέντε» ως το τέλος.

«Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, διότι παίζαμε με μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί, αλλά που έκανε ζημιές όπως στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ήμασταν σοβαροί όμως και πετύχαμε μια εύκολη νίκη πετυχαίνοντας έξι γκολ.

Ο χθεσινός Ηρακλής ήταν ο ίδιος Ηρακλής από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μετά, με εξαίρεση το ματς στον Τύρναβο, στο οποίο ήμασταν κακοί και χάσαμε δίκαια. Απλά η διαφορά είναι ότι μπήκαν όλες οι ευκαιρίες. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε το πέντε στα πέντε

Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Από τον Ιανουάριο και μετά δουλέψαμε πολύ και το… έχουμε να κάνουμε το πέντε στα πέντε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Αν παίξουμε σαν Ηρακλής δε φοβόμαστε τίποτα. Πρέπει να προσέξουμε στην άμυνα, διότι και με τον Απόλλωνα και με το Γάζωρο δεχθήκαμε εύκολα το γκολ».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: