Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«Φτιάχνει» την Τσέλσι ο Μουρίνιο!!

«Φτιάχνει» την Τσέλσι ο Μουρίνιο!
Υπερβολική αγάπη για την πρώην ομάδα του;

Επιθυμία να μην πετύχει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League (αν φυσικά η Ρεάλ περάσει την Μπάγερν);

Ό,τι από τα δυο κι αν ισχύει, ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να «φτιάχνει» όπως μπορεί την Τσέλσι ενόψει του αποψινού ημιτελικού με τους «μπλαουγκράνα».

Ερωτώμενος για το αν ο «εκλεκτός» έχει δώσει πληροφορίες στην Τσέλσι σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, ο Πετρ Τσεχ απάντησε το βράδυ της Δευτέρας:

«Ναι, είχαμε μια συνάντηση για ανάλυση τακτικής πριν από μερικές ώρες. Μας έδειξε όλο τον φάκελο και προσπαθήσαμε να τον εμπεδώσουμε».

Μπορεί, λοιπόν, ο Τσέχος να αστειευόταν, αλλά σύμφωνα με τη «Sun» δεν έλεγε ακριβώς ψέματα! Διότι όπως γράφει η αγγλική εφημερίδα, ο συνεργάτης του Μουρίνιο, Ρουί Φαρία, έχει ήδη παραδώσει στον βοηθό προπονητή της Τσέλσι, Στιβ Χόλαντ, την τακτική ανάλυση του αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

O «εκλεκτός», δε, παρουσιάζεται να μην αρκείται στην τακτική εξυπηρέτηση, αλλά να συνδράμει και στην ψυχολογική προετοιμασία της Τσέλσι. Με μηνύματα που στέλνει στους πρώην παίκτες του Λάμπαρντ, Τσεχ, Κόουλ και Ντρογκμπά, τα οποία δεν αρκούνται στις ευχές για «καλή τύχη», αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα, περιλαμβάνουν και προτροπές του τύπου «μπορείτε να το κάνετε, όπως το κάναμε κι εμείς. Θα σας δω στο Μόναχο».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: