Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Tη "λέει" στον Άγγελο για την πίστη στον Θεό ο Μπακαγιόκο!

"Κι εγώ πιστεύω στον Θεό, αλλά το αφήνω για το σπίτι...", δήλωσε ο Μπακαγιόκο αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον προπονητή του, Άγγελο Αναστασιάδη.
Tη "λέει" στον Άγγελο για την πίστη στον Θεό ο Μπακαγιόκο!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ''Ιωάννινα TV'':
«Η θρησκεία του καθενός είναι κάτι σημαντικό αλλά αυτό είναι για το σπίτι. Μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις παίζουν ρόλο άλλα πράγματα. Αυτή η κατάσταση δεν μουν ήταν ευχάριστη. Όταν ήρθε ο νέος προπονητής, ήδη οι παίκτες ήταν παθιασμένοι για να σώσουν την ομάδα και με την βοήθεια της τύχης είχαμε μια σειρά μεγάλων νικών που μας κράτησαν στην κατηγορία.
Αυτό που οφείλω να παραδεχθώ είναι ότι είχαμε μεγάλη τύχη και ο προπονητής μας έχει πίστη στον Θεό. Κι εγώ πιστεύω στον Θεό και θεωρώ ότι μας βοήθησε. Αλλά είχαμε πολύ καλό δυναμικό παικτών για να αφομοιώσουν αυτά που ήθελε ο προπονητής».
Συμπληρώνοντας για τον Άγγελο Αναστασιάδη, είπε ότι: «Εκτίμησα κάποια πράγματα στον προπονητή. Μετά από μια ήττα (σ.σ το 1-4 του κυπέλλου από τον Αστέρα Τρίπολης) που ήρθαν οι οπαδοί στα αποδυτήρια πήρε αυτός την ευθύνη πάνω του. Βλέπω κι εγώ τον εαυτό μου, καθώς και γω τέτοιος άνθρωπος είμαι. Κι αυτό το αποδέχτηκαν και οι οπαδοί. Πάντως προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: