Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«Πυροβολούν» ανελέητα!!

«Πυροβολούν» ανελέητα!
Πληρώνονται αδρά για να… σπρώχνουν την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων τους.

Φέτος, πολλοί επιθετικοί αποδεικνύουν πόσο μεγάλα «κανόνια» είναι, είτε γιατί έχουν μέσα τους πολύ… μπαρούτι, είτε γιατί «ταΐζονται» με ασίστ από τους συμπαίκτες τους.

Διαβάστε στο sport-fm.gr τα φετινά ρεκόρ των «πολυβόλων» και δείτε τους σε βίντεο να κάνουν τα γκολπόστ να... «αναστενάζουν»!

Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα έχει φτάσει τα 63 γκολ, ξεπερνώντας τα 53 που ήταν η περσινή του επίδοση, ενώ απειλεί και το αξεπέραστο ρεκόρ των 67 γκολ του Γκερντ Μίλερ.



Ο «αντίπαλος» του, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει συνολικά τη φετινή περίοδο 54 τέρματα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ήδη ξεπεράσει κατά ένα το περσινό του επίτευγμα, ενώ έχει γίνει και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της «βασίλισσας».



Το «λιμάνι» του στην Μίλαν έχει βρει ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και αυτό φαίνεται από τις επιθετικές του επιδόσεις. Ο Σουηδός έχει βρει 30 φορές δίχτυα, μία παραπάνω από την καλύτερη επίδοση που είχε ως τώρα, με την Ίντερ στο παρελθόν.



Μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει την Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Μάριο Γκόμεζ μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ήδη καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ τερμάτων, έχοντας 40 σε σχέση με τα 39 της περσινής περιόδου.



Ο Σέρχιο Αγουέρο είναι ένας ακόμα στην λίστα, που με τα 29 φετινά του γκολ στην Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται ήδη δύο μπροστά από το προηγούμενο ρεκόρ του, με την Ατλέτικο Μαδρίτης.



Αναδείχθηκε MVP της Πρέμιερ Λιγκ και όχι άδικα ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τη φανέλα της Άρσεναλ. Φέτος, ο Ολλανδός επιθετικός μετράει 34 γκολ και έχει υπερβεί κατά πολύ το ρεκόρ των 22 της περσινής περιόδου.



Εκπληκτική σεζόν στη Σάλκε πραγματοποιεί ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ και αποδεικνύεται από τα 44 φετινά του γκολ. Έχει ήδη ξεπεράσει κατά 8 το ρεκόρ του, που κρατούσε από εποχές Άγιαξ, αφήνοντας πίσω το άσχημο πέρασμα του στην Μίλαν.



Ο Γουέιν Ρούνεϊ υπολείπεται ενός τέρματος από την κορυφαία επίδοση που είχε την περίοδο 2009-2010 με 34. Ωστόσο έχει να δώσει τρία παιχνίδια ακόμα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με την επιθετική δεινότητά του, μπορεί να «σπάσει» το προσωπικό ρεκόρ του.



Φυσικά η σεζόν ακόμα… τρέχει και το δεδομένο είναι πως αυτής της κλάσης ποδοσφαιριστές, μπορούν να στοχεύουν ακόμα ψηλότερα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: