Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Φαν Πέρσι… σαρώνει!!

Ο Φαν Πέρσι… σαρώνει!
Μία ημέρα μετά το βραβείο που έλαβε από τους συναδέλφους του, ήρθε η σειρά των δημοσιογράφων! Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ανακηρύχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς και από τους εκπροσώπους του Τύπου, συλλέγοντας μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες και δεύτερο «παράσημο»!

Όχι πως έπρεπε να έρθουν οι συγκεκριμένες διακρίσεις για να επιβεβαιωθεί πως φέτος είναι η χρονιά του! Ο αρχηγός της Άρσεναλ έχει πάρει στις… πλάτες του τους «κανονιέρηδες» και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία μέσα στη σεζόν! Ωστόσο εκτός των εμφανίσεών του και των αριθμών, η αναγνώριση έρχεται πλέον και από τα βραβεία.

«Ο Ρόμπιν είχε την συντριπτική πλειοψηφία των μελών και νομίζω πως δίκαια συνέβη αυτό καθώς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Η ποιότητά του σε μια δύσκολη περίοδο για την Άρσεναλ ήταν εμφανής. Το μεγάλο ποσοστό που έλαβε αντικατοπτρίζει ότι χωρίς αμφιβολία ήταν ο κορυφαίος σε ατομικό επίπεδο φέτος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FWA, Στιβ Μπέιτς.

Ο Φαν Πέρσι άφησε στη δεύτερη θέση τον Γουέιν Ρούνεϊ και ακόμα πιο πίσω τους Πολ Σκόουλς και Κλιντ Ντέμπσεϊ που κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: