Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στην έξοδο ο Καραγεωργίου, αρέσει ο Δερμιτζάκης!!

Στην έξοδο ο Καραγεωργίου, αρέσει ο Δερμιτζάκης
Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο του Εργοτέλη ο Νίκος Καραγεωργίου μετά τον υποβιβασμό της ομάδας. Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο πιθανότατα η προσπάθεια άμεσης επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκας θα αρχίσει χωρίς τον ίδιο στο τιμόνι. Τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τον Απόστολο Παπουτσάκη για να συζητήσεις τα αίτια του υποβιβασμού και-εκτός απροόπτου-για να λύσουν φιλικά τη συνεργασία τους, που είχε αρχίσει το Φεβρουάριο του 2006!

Ήδη εξετάζονται περιπτώσεις προπονητών για τη διάδοχη κατάσταση κι αυτή που κερδίζει πόντους είναι του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο 43χρονος τεχνικός υπηρέτησε τον Εργοτέλη σαν παίκτης κι έκανε εκεί τα πρώτα του προπονητικά βήματα στο περιφερειακό, προτού δουλέψει στη συνέχεια σε Ατσαλένιο, Διαγόρα, Πανθρακικό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στο δυναμικό της ομάδας, που θα στηριχτεί σε έναν κορμό Ελλήνων παικτών. Οι Λεάλ, Μπέτο, Ζούνιορ, Ολίσε, Πίρσον, Δάρλας και Σασιασβίλι αποχωρούν, ενώ η ομάδα αναμένεται να στηριχτεί στους Φραγκουλάκη, Ρομάνο (ο τραυματισμός του στοίχισε πολύ αγωνιστικά στην ομάδα), Κουτσιανικούλη, Γιαλούση, Κατσικοκέρη, Σαρρή, Τζανακάκη και Καβουσάκη.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: