Τρίτη 24 Απριλίου 2012

"Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει"

To ...μπαλάκι στον ΠΑΟΚ έριξε ο Νιμανί σχετικά με την παραμονή του στον ΠΑΟΚ. Tι είπε για τα πλέι οφ, τον Μπουμσόνγκ και το ...νέο λουκ.
"Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει"
Αρχικά είπε στον "Sport 103 fm" για την ήττα από τον Λεβαδειακό: "Ηταν δύσκολο να πάρουμε κεφάλι στο σκορ, αλλά μετά έπρεπε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αντί αυτού καταφέραμε να δεχτούμε 4 γκολ και να χάσουμε το παιχνίδι".
Για τις αιτίες της κατάρρευσης: "Οταν το σκορ έγινε 3-2 για τον ΠΑΟΚ προφανώς ήρθε στην σκέψη μας ότι κερδίσαμε. Αυτό ήταν το λάθος. Θεωρήσαμε ότι με το τρίτο γκολ πήραμε τη νίκη. Θα έπρεπε όμως να είχαμε πιο καθαρή σκέψη και να κρατούσαμε την επιτυχία. Η σκέψη μας αρχικά ήταν να πάρουμε τους βαθμούς που θα ήταν σημαντκοί για τα πλέι οφ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και τώρα πάμε χωρίς βαθμό. Αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα και παρά το λάθος της Λιβαδειάς να μαζέχουμε πολλούς βαθμούς".
Για τα πλέι οφ: "Εχω μεγάλη πίστη στις ικανότητες της ομάδας, είναι εφικτό. Βέβαια, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού ο Παναθηναϊκός προηγείται αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά από τη στιγμή που υπάρχουν δυνατότητες και θέληση".
Για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε στο ξεκίνημα της μίνι διαδικασίας: "Πλέον η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται. Σαφώς και το έργο του ΠΑΟΚ θα είναι πιο εύκολο αν αρχίσει τους αγώνες του μέσα στην Τούτμπα με τους οπαδούς του. Αλλά θα πρέπει να δώσει αποτελεσματικές μάχες και εντός και εκτός".
Για τον συμπατριώτη του αμυντικό του Παναθηναϊκού, Μπουμσόνγκ: "Και οι δύο θα είμαστε στα πλέι οφ και θέλουμε να κερδίσουμε".
Για το αν μεγάλη του επιθυμία είναι να σκοράρει σε γεμάτη Τούμπα: "Αυτή είναι μεγάλη επιθυμία όλων των παικτών, να σκοράρουν μέσα σε γεμάτο γήπεδο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να πετυχαίνεις γκολ είτε σε γεμάτο είτε σε άδειο γήπεδο. Αυτό θέλουν όλοι οι παίκτες, πόσο μάλλον οι επιθετικοί".
Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Δεν μπορώ να απαντήσω, δεν το γνωρίζω αυτό. Βρισκόμαστε σε διαδικασία συζητήσεων και θα δούμε από την εξέλιξη που θα έχουν. Ο ΠΑΟΚ κατ' αρχήν θα αποφασίσει αν με θέλει και τη νέα χρονιά. Τώρα η ομάδα είναι ακόμη στην διαδικασία αγώνων και είναι ακόμη νωρίς".
Για το... χτενισμά του στην πρεμιέρα των πλέι οφ: "Θα επιμείνω σε αυτό που έδειξα πρόσφατα. Στα πρώτα ματς των πλέι οφ θα εμφανιστώ έτσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: