Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Κόντε: «Να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα»

Κόντε: «Να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα»
Την προσοχή των ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος επέστησε ο Αντόνιο Κόντε, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την Τσεζένα. Η «Γηραιά Κυρία» έχει τρεις βαθμοί περισσότεροι από τη Μίλαν, ενώ απομένουν πέντε αγώνες για τη λήξη της σεζόν.

«Οι εφημερίδες γιορτάζουν σήμερα για τη Γιουβέντους. Αν οι παίκτες μου αφήσουν τους εαυτούς τους να επηρεαστούν από αυτά τα πράγματα, τότε είναι ένα λάθος και θα είναι σα να πετούν μία σεζόν», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μετά την εξασφάλιση μίας θέσης στους ομίλους του Champions League, έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός προπονητής τόνισε: «Η ομάδα μεγαλώνει συνεχώς και σταθερά. Όλα εξαρτώνται από τους παίκτες, την επιθυμία που έχουν μεταφέρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε χάσει από τις μεγάλες ομάδες και δεν έχουμε απογοητεύσεις τους οπαδούς μας. Έφτασε η στιγμή να μεγαλώσει η φιλοδοξία μας».

Καταλήγοντας, ο Κόντε είπε: «Είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα τελειώσει η σεζόν. Ήμασταν επτά βαθμούς πίσω, στη συνέχεια, πέντε και είχαμε φτάσει με έναν βαθμό περισσότερο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα φτάσουμε στο τέλος της σεζόν χωρίς λύπη. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο ή να γιορτάσουμε τη συμμετοχή στο Champions League. Θα κάνουμε τα πάντα για να ολοκληρωθεί το όνειρό μας».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: