Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Χάινκες: «Μπορούμε να νικήσουμε»

Χάινκες: «Μπορούμε να νικήσουμε»
«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ακόμη και να νικήσουμε στη Μαδρίτη»! Με την ατάκα αυτή ο Γιουπ Χάινκες έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Ρεάλ για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφήνοντας το καλύτερο για το… τέλος και προκαλώντας εντύπωση στους Ισπανούς δημοσιογράφους που έδωσαν το «παρών».

Λογικό καθώς λίγο νωρίτερα ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου είχε πλέξει το εγκώμιο της «βασίλισσας» στεκούμενος αρκετά στη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα... «Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες η Μπαρτσελόνα ήταν το μέτρο σύγκρισης για όλα, και ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Όμως η Ρεάλ πήγε και νίκησε άξια. Αυτό ομολογώ ότι κάνει τα πράγματα περίπλοκα, περισσότερο δύσκολα για εμάς», τόνισε.

«Η Ρεάλ είναι αρκετά ικανή επιθετικά, κάτι που πιστεύω ότι μας… βολεύει. Εμείς είμαστε μια ομάδα με μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και στην επίθεση. Το παιχνίδι θα είναι μια μάχη τακτικής, ένα από τα καλύτερα που μπορούμε να δούμε στον κόσμο. Η Ρεάλ είναι η αφρόκρεμα της… αφρόκρεμας», είπε και σχολίασε για τον Ζοζέ Μουρίνιο τον αντίπαλο προπονητή. «Τον σέβομαι αρκετά. Είναι ένας θαυμάσιος κόουτς», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: