Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η χαλαρότητα βλάπτει τον ΠΑΟΚ!!

Λίγο πριν αρχίσει η μάχη των πλέι οφ o ρεπόρτερ ΠΑΟΚ στο gazzetta.gr Απόστολος Παγώνης γράφει για το κακό που κάνει στην ομάδα η... παρέλαση δηλώσεων! Η χαλαρότητα σκοτώνει και αν δεν το προσέξουν τώρα στον ΠΑΟΚ τότε η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.
Η χαλαρότητα βλάπτει τον ΠΑΟΚ!
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», βρίσκεται ίσως στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του. Ο στόχος μπορεί να υπάρχει και να είναι η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μπορεί κανείς να πιστέψει πως αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες και την ψυχολογία να το πετύχει;
Δεν φτάνουν μόνο τα λόγια τα μεγάλα και οι τεράστιοι τίτλοι σε εφημερίδες και αθλητικά portal για να πιστή ο κόσμος πως αυτή η ομάδα μπορεί έστω και με ντεζαβαντάζ να πετύχει τον στόχος της. Δεν εμπνέει σιγουριά. Δεν έχει αυτόν τον τσαμπουκά. Σου δίνεται η εντύπωση πως όλοι κάνουν αγγαρεία και από υποχρέωση κατέβαιναν να αγωνιστούν.
Όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα συνεχίζουν να μιλούν δημόσια και να επικρίνουν τα λάθη του προπονητή. Αυτές οι τοποθετήσεις βλάπτουν και δημιουργούν σύγχυση, τόσο μέσα στην ομάδα, όσο και στον κόσμο. Οι όποιες ενστάσεις και αν υπάρχουν καλό θα είναι να συζητιούνται στο γραφείο του προπονητή ή του προέδρου.
Ο κόσμος... κρύωσε και αυτό φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια όπου είχαμε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια. Κρύωσε γιατί λείπει το μέταλλο του νικητή. Λείπει το πάθος. Βλέπει πως η ομάδα αν δεν παρουσιαστεί βελτιωμένη θα πατώσει. Στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη και να διατηρήσει την διαφορά από τον Παναθηναϊκό σε χαμηλά επίπεδα. Τώρα με την διαφορά να είναι στους +4 ποιος μπορεί να πιστέψει πως αυτή η ομάδα μπορεί να την εξαφανίσει.
Ο Ζήσης Βρύζας φαίνεται πως είναι πιεσμένος. Από την μια ψάχνει να βρει ανθρώπους να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα γιατί ο μπαμπούλας της αδειοδότητης παραμονεύει και από την άλλη θα πρέπει να κάνει ο ίδιος τον «κακό» μπας και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος συνετιστούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σωματείο και βοηθήσουν.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα απευθύνει έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Όμως θα πρέπει να γίνει ακόμα πιο σκληρός, αν δεν το έχει κάνει ήδη με την ομάδα. Γιατί αν ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να προσεγγίσει επενδυτές πιο εύκολα αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: