Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Στις 30 Απριλίου η παράδοση Ψωμιάδη!!

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη στις ελληνικές αρχές, καθώς οι αρχές των Σκοπίων ανταποκρίθηκαν στο διπλωματικό αίτημα της ελληνικής πλευράς. Το ραντεβού με τις ελληνικές αρχές θα γίνει στο μεθοριακό φυλάκιο του Ευζώνων.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από τη διαμαρτυρία μέσω διπλωματικής οδού των ελληνικών αρχών ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και ότι εμφανίζονται διαδικαστικά θέματα, που εμποδίζουν την εμφάνιση του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας η σύλληψη του είχε γίνει μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, που παρασχέθηκαν από τις ελληνικές αρχές. Προφυλακίστηκε αμέσως, αλλά η έκδοση του συναντούσε πολλά εμπόδια δικονομικά, ακόμα και άλλα, διπλωματικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάκης Ψμιάδης κατηγορείται για σύσταση συμμορίας, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλα αδικήματα στο σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών, η διευρεύνηση του οποίου αν και έχει περάσει τόσος καιρός, βρίσκεται ακόμη στην ανάκριση.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: