Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μεταγραφικό «εμπάργκο» για Ρέιντζερς!!

Μεταγραφικό «εμπάργκο» για Ρέιντζερς!
Η.. κατρακύλα για τη Ρέιντζερς δεν μοιάζει να έχει τελειωμό! Λίγες ώρες μετά την απόφαση της διαχειριστικής επιτροπής να δώσει νέα παράταση στην αγοροπωλησία της ομάδας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της χώρας τιμώρησε με δωδεκάμηνο μεταγραφικό «εμπάργκο» τους πρωταθλητές του 2011!

Από τη στιγμή που δεν μοιάζει να υπάρχει… φως στο τούνελ των οικονομικών προβλημάτων, η SPL αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της, στερώντας το δικαίωμα από το σύλλογο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταγραφή γα τους επόμενους 12 μήνες, ενώ απέκλεισε από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα εφ όρου ζωής τον ιδιοκτήτη, Κρεγκ Γουάιτ.

Στον τελευταίο επιβλήθηκε ακόμα πρόστιμο ύψους 200 χιλιάδων λιρών, κάτι που συνέβη και με τους διαχειριστές του συλλόγου, οι οποίοι καλούνται να καταβάλουν το ποσό των 160 χιλιάδων λιρών.

Η SPL αναμένεται πολύ σύντομα να δημοσιοποιήσει το πλήρες σκεπτικό των συγκεκριμένων αποφάσεων, ενώ τόσο ο σύλλογος όσο και ο Γουάιτ έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός των επόμενων τριών ημερών, κάτι που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο!

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: