Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«Δεν υπάρχουν ψευτοδιλήμματα»

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης, επικεφαλής της παράταξης «Άρης Ενότητα», που διεκδίκησε την προεδρία του Άρη στις τελευταίες εκλογές της Λέσχης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πρόταση του Γιάννη Κόντη και τις διοικητικές εξελίξεις στο σύλλογο, τονίζοντας ότι η διοίκηση πρέπει να αποχωρήσει και ότι ο ίδιος με τους συνεργάτες του μπορούν να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ.

Αρχικά για την παρουσία της νυν διοίκησης τόνισε:

«Δε βρίσκω λόγο για να παραμείνει η διοίκηση. Στηρίχθηκε σε ψέματα για να επανεκλεγεί. Η επόμενη μέρα θα έρθει μέσα από την Κοινωνία Μελών. Ο Άρης δε χρειάζεται επενδυτή, γιατί έχει τον κόσμο του και είναι ο μόνος που στηρίζει την ομάδα. Ποιος άλλος έχει βάλει χρήματα για τον Άρη; Θα βρεθούν τα χρήματα από τον κόσμο και από ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά.

Οι τιμές των διαρκείας φέτος ήταν απαράδεκτες. Δεν μπορεί στο πέταλο να έχει 260 ευρώ. Δεν είπαμε τίποτα τότε για να μην κάνουμε ζημιά. Τα χρήματα θα βρεθούν όπως βρίσκονταν πάντα. Από τον κόσμο και τους χορηγούς. Το πρόβλημα έχει να κάνει και με το πώς αντιμετωπίζεται από τη διοίκηση».

Για το αν είναι έτοιμη η παράταξή του να διοικήσει:

«Θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε πέρα. Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιήσει ο κόσμος του Άρη ότι πρέπει να βοηθήσει την ομάδα. Πριν από ενάμιση χρόνο κατέβηκε 30.000 κόσμος σε έναν τελικό. Εσείς πιστεύετε ότι θα αφήσει την ομάδα να διαλύσει; Ο Άρης θα σωθεί μόνο με τα λίγα λεφτά των πολλών. Σε αυτό το πρωτάθλημα κανείς επενδυτής δεν βάζει τα λεφτά του».

Για την κίνηση του Γιάννη Κόντη υπογράμμισε:

«Ο Κόντης είχε πει ότι θα έφερνε και 2 εκατομμύρια πριν από δύο μήνες, τα έφερε; Και τι πρέπει να κάνουμε, να βάλουμε ασφαλιστικές δικλείδες; Αν δεν τα καταφέρει, θα έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο. Ο Άρης δε θα μείνει ακέφαλος. Εγώ δε θα βάλω τα χρήματα για να πάρω την ομάδα. Τα χρήματα θα τα βάλει ο μεγαλομέτοχος, ο κόσμος.

Υπήρχαν έσοδα 40 εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια και αυτή τη στιγμή δε θα έπρεπε να υπάρχει άνοιγμα. Μπορεί να ήταν ατυχείς επιλογές, δεν ξέρουμε πού σπαταλήθηκαν τα χρήματα. Όμως η αλήθεια είναι ότι σπαταλήθηκαν περισσότερα χρήματα από όσα εισπράχθηκαν. Και τα χρήματα αυτά είναι από τον κόσμο. Δεν πιστεύω όμως ότι υπάρχουν ψευτοδιλήμματα. Δε θα υπάρξει χάος στον Άρη αν φύγει η διοίκηση».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: