Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σπυρίδων: «Φρικιαστική η χρονιά, θα έδιωχνα τα παλτά»

Έξω από τα δόντια μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Άγγελος Σπυρίδων. Έκανε λόγο για μια φρικιαστική χρονιά, για… παλτά που θα έδιωχνε, ενώ πήρε θέση για την πρόταση του Γιάννη Κόντη, λέγοντας ότι είναι υπέρ της διατήρησης των μετοχών από την Κοινωνία Μελών.

Αναλυτικά ο κ. Σπυρίδων είπε:

«Ήταν μια χρονιά εφιαλτική για τον Άρη, διότι δεν έγινε προγραμματισμός από την αρχή. Έγιναν πολλά λάθη και μέσα σε αυτά άλλαξαν τέσσερις προπονητές και η ομάδα δεν έφτασε ούτε στην Ευρώπη. Έγιναν πολλά λάθη, πρέπει να γίνεται σχεδιασμός. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να διώχνεις μια εντεκάδα παίκτες και να παίρνεις δεκαπέντε. Πρέπει να υπάρχει σταθερός κορμός και σε αυτόν να στηρίζεσαι.

Το μόνο όφελος είναι ότι βγήκαν δυο, τρία παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν και θα είναι κέρδος για τον Άρη. Είναι παταγώδης η αποτυχία και φρικιαστική η χρονιά για τον Άρη. Εμένα δε μου φτάνει ο στόχος της Ευρώπης, αλλά θέλω ένα κύπελλο ή και ένα πρωτάθλημα. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και πρέπει να γίνει περισυλλογή και να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη».

Για το τι φταίει και ο Άρης έφτασε σε αυτό το σημείο είπε:
«Ίσως δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να συμβουλεύσουν σωστά. Φορτώθηκε ο σύλλογος με τεράστια ποσά και με παλτά. Με 700άρια και 800άρια και παίκτες που δεν προσέφεραν τίποτα. Για μένα παίκτες όπως οι Σολτάνι, Μίτσελ, Νέτο, Καπετάνος πρέπει να φύγουν. Υπάρχουν παίκτες καλοί με λιγότερα χρήματα που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα. Όταν ήμουν στον Άρη είχα φέρει το Μορίς, τον Καρκουρί και με λιγότερα χρήματα».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του Γιάννη Κόντη τόνισε:
«Είμαι κατά στην πρόταση. Έδιωξαν κάποιους ανθρώπους που μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά. Διαφωνώ και δεν πρέπει να γίνει αυτό, δηλαδή η πώληση των μετοχών. Να κρατήσει τις μετοχές η Λέσχη».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: