Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Μουρίνιο: «Ας πεθάνουμε με τις ιδέες μας»

Μουρίνιο: «Ας πεθάνουμε με τις ιδέες μας»
Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν Μονάχου που θα κρίνει μία θέση στον τελικό της 19ης Μαΐου του Champions League έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού ματς. «Ας πεθάνουμε με τις δικές μας ιδέες και την αγωνιστική φιλοσοφία που έχουμε ως ομάδα. Αύριο θα ξέρουμε τι θα κάνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός των Μαδριλένων.

Τα καλύτερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Τσέλσι

«Δεν κρύβω ότι με την Τσέλσι έχω διαφορετική σχέση και δεν κρύβω ότι εύχομαι καλή τύχη στους πρώην ποδοσφαιριστές μου».

Για το αρχικό σχήμα των Μαδριλένων

«Όλοι αγώνες μας είναι σημαντικοί. Είμαστε κοντά στον τελικό. Οι παίκτες μου είναι ήρεμοι και γνωρίζουν πώς πρέπει να παίξουν σε αυτό το ματς. Ο Γκρανέρο είναι ένα από τα πρόσωπα αυτής της ομάδας. Είναι εδώ χάρη στην προσωπικότητά του και μπορεί να σταθεί στη Ρεάλ. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να γνωρίζω τους αντίπαλους παίκτες και τον τρόπο που θα παίξει η αντίπαλη ομάδα. Πρέπει να αναδείξουμε όσο το δυνατό περισσότερο τις δικές μας αρετές. Σήμερα θα δω την ομάδα μου και θα δούμε τι θα γίνει. Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το θέλουμε και αξίζουμε να βρεθούμε στον τελικό».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Μπάγερν

«Ας πεθάνουμε με τις δικές μας ιδέες και την αγωνιστική φιλοσοφία που έχουμε ως ομάδα. Αύριο θα ξέρουμε τι θα κάνουμε. Η Μπάγερν είναι μία πολύ καλή ομάδα, αφού έχει καλό υλικό και προπονητή. Έχουν κάθε δίκιο να πιστεύουν ότι μπορούν να βρεθούν στον τελικό. Στην Μπάγερν γνωρίζουν ότι με τις επιθετικές δυνατότητες που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι λογικό να πετύχουμε ένα γκολ. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τελικό αύριο. Νομίζω ότι αυτοί οι παίκτες το αξίζουν».

Για το ισπανικό πρωτάθλημα

«Μιλάμε για έναν μαραθώνιο, όπου μας έχουν απομείνει 1.500 μέτρα. Αν είμαστε πρωταθλητές θα σημαίνει πολλά. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε κάτι σε κανέναν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είναι βέβαιο είναι ότι στα δύο χρόνια που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης έχω γίνει πιο πλούσιος σε γνώσεις και έχω βελτιωθεί ως προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: