Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»
Μόνο ικανοποιημένοι δεν μπορούν να είναι στη Ferrari, ύστερα από την υποτονική απόδοση που έχουν τα μονοθέσια της σκουντερία. Ωστόσο, ο Στέφανο Ντομενικάλι τόνισε πως οι μηχανικοί δουλεύουν πολύ σκληρά, ώστε να δώσουν στους Αλόνσο και Μάσα μία ανταγωνιστική F2012 στο γκραν πρι της Ισπανίας (13/5).

«Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που έχουμε ξεκινήσει τη σεζόν, αλλά μετά τις χειμερινές δοκιμές, ξέραμε ότι οι πρώτοι τέσσερις αγώνες θα ήταν δύσκολοι. Καταφέραμε να περιορίσουμε τη ζημιά, ειδικά στο πρωτάθλημα των πιλότων, στο οποίο ο Αλόνσο είναι πέμπτος, απέχοντας δέκα βαθμούς από τον πρώτο.

Οι μηχανικοί μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και δουλεύουν πολύ σκληρά για να δώσουν στους πιλότους μας το καλύτερο δυνατό μονοθέσιο
», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές, καθώς θα πρέπει να πιέσουμε και να εξελίξουμε το μονοθέσιο. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τρεις μέρες δοκιμές στο Μουτζέλο, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα δούμε όλες τις αναβαθμίσεις που θα έχουμε στην Ισπανία», συμπλήρωσε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: