Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δύο σίγουρα θα μείνουν, ένας μάλλον φεύγει!!

Δύο σίγουρα θα μείνουν, ένας μάλλον φεύγει
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Νάπολι πως Έντινσον Καβάνι και ο Μάρεκ Χάμσικ θα παραμείνουν στην ομάδα, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τον Εζεκιέλ Λαβέτσι. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αναπτύχθηκε φημολογία πως ο Καβάνι θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως ο Αουρέλιο Ντε Λορέντις διαβεβαίωσε τους οπαδούς της ομάδας πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

«Ο Καβάνι είναι εξαιρετικός άνθρωπος και θα μείνει όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που θέλουν να παραμείνουν. Ο Χάμσικ, εν τω μεταξύ, ανανέωσε το συμβόλαιό του. Είχαμε υπογράψει ένα προσύμφωνο τον Νοέμβριο μαζί του και τώρα τα πράγματα έχουν πάει καλά», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας και στη συνέχεια μίλησε για την υπόθεση του Λαβέτσι, του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσης φτάνει τα 31 εκατ. ευρώ:

«Μία τέτοια ρήτρα υπάρχει στο συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που θέλει να υπογράψει. Το γεγονός ότι ήθελε κάτι τέτοιο, αργά ή γρήγορα, θα χρησιμοποιηθεί. Πρέπει να δούμε αν υπάρχουν ομάδες που θέλουν να δαπανήσουν το συγκεκριμένο ποσό. Αν ο παίκτης δεχθεί να αποχωρήσει, τότε σημαίνει ότι ο κύκλος του στη Νάπολι έχει κλείσει. Ο Λαβέτσι είναι στην καρδιά μου, αλλά αν ένιωθε πως δεν ήταν πια το σπίτι του, τότε θα τον άφηνα να φύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: