Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΟΦΗ κατά Βατσινά!!

ΟΦΗ κατά Βατσινά
Κατά του Φανούρη Βατσινά καταφέρεται η ΔΕ του ΟΦΗ. Η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του πρώην μεγαλομετόχου των Κρητικών, ο οποίος επιζητεί περισσότερα λεφτά από αυτά που είχε συμφωνήσει να πάρει για τη συμμετοχή του στα δρώμενα του συλλόγου και για τα χρήματα που πήρε και δεν έδωσε ποτέ πίσω.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΔΕ της ΠΑΕ ΟΦΗ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να κάνει αναφορά στον κ. Φανούρη Βατσινά, γιατί δείχνει άδικη και καταστροφική συμπεριφορά σε βάρος της ομάδας μας.

Ο κ. Φ. Βατσινάς είχε συμφωνήσει και πήρε στο πρώτο δίμηνο του 2012 300.000 ευρώ, έναντι της οφειλής που δικαιούται με βάση τη συμφωνία που έχει γίνει με τη διοίκηση του κ. Νίκου Μαχλά.

Ο κ. Βατσινάς συμφώνησε, λόγω της κατάσχεσης που έχει κάνει σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ στον ΟΠΑΠ, να εκταμιεύσει ποσό 66.000 ευρώ.

Δυστυχώς, ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ πήρε τα χρήματα, όμως ποτέ δεν τα έδωσε στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ΔΕ της ΠΑΕ ΟΦΗ καταγγέλλει τη συμπεριφορά του κ. Βατσινά. Ισχυρίζεται ότι θέλει να βοηθήσει τον ΟΦΗ, όμως με τις πράξεις του κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει την ομάδα μας».

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη στις 11:00 στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» η ΔΕ της ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: