Τρίτη 24 Απριλίου 2012

"Θέλουμε την πρωτιά". Μπορείτε;

Ο Κωνσταντινίδης στέλνει ...μήνυμα στον Μπόλονι να μη κάνει ροτέισον στα πλέι οφ, καθώς στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρωτιά και οι παίκτες θα πρέπει να βρουν ρυθμό για να το πετύχουν.
"Θέλουμε την πρωτιά". Μπορείτε;
Αναλυτικά τα όσα είπε ο "σβούρας" στη "Live Sport"...
-Πώς αισθάνεσαι που βρίσκεσαι σε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή δεν έχει χρήματα και συνήθως αυτό που της λείπει σε ρευστό πρέπει να το καλύπτει με πωλήσεις και αποδεσμεύσεις;
"Είναι γεγονός πως η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ συνδυάστηκε με μία προσπάθεια δημιουργίας καλύτερων συνθηκών και βιωσιμότητας της ομάδας, κάτι που με ανάγκασε να προχωρήσω σε πωλήσεις αλλά και αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Από τη στιγμή που προτεραιότητα της διοίκησης είναι το οικονομικό, αντιλαμβάνομαι πως για να ισορροπήσει αυτό πρέπει να γίνουν θυσίες. Πολλές φορές αισθάνομαι σαν χασάπης και καταλαβαίνω τον κόσμο που δεν με βλέπει με συμπάθεια.Όμως ο στόχος είναι ξεκάθαρος μέσα στο μυαλό μου. Σίγουρα είναι καλό να δημιουργείς μία ομάδα, αλλά το καλύτερο είναι να δημιουργείς μία ομάδα βιώσιμη που θα έχει διάρκεια και όχι απώλειες".
-Το πλάνο με τους νεαρούς παίκτες που τρέχετε, έχει μέσα του τον Λάσλο Μπόλονι; Με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν, είναι σε θέση ο ΠΑΟΚ να αντέξει το συμβόλαιο του;
"Ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τις σχέσεις μας με τον προπονητή. Για να γνωρίζει και ο κόσμος η συνεργασία μου μαζί του είναι άψογη. Δίνει τον εαυτό του για την ομάδα και τον ευχαριστεί ο τρόπος που δουλεύουμε. Μετά τα πλέι οφ θα αξιολογήσουμε όλοι μαζί την κατάσταση. Αυτό που αναμένεται να ζητήσουμε από τον προπονητή για του χρόνου δεν είναι κάτι εύκολο για αυτόν, θα πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει τα ακριβή οικονομικά δεδομένα".
-Λέγεται πως η θέση της ΠΑΕ για τις εντός έδρας αποτυχίες της ομάδας στρέφεται κατά του προπονητή...
"Στις ήττες, ευθύνες έχουμε όλοι μας. Θα ήταν αστείο να κατηγορηθεί ο προπονητής και μόνο αυτός. Γνωρίζαμε όλοι πως βάζοντας νεαρά παιδιά στην ομάδα υπάρχει το ρίσκο που μεταφράζεται σε έλλειψη σταθερότητας. Δεν ρίχνω την ευθύνη σε αυτά τα παιδιά, απλά λέω πως είναι έως έναν βαθμό λογικό να υπάρχει αυτή η ανωμαλία".
-Ερχονται τα πλέι οφ. Πώς αναμένεται να τα προσεγγίσετε;
"Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση μετά την ήττα στη Λιβαδειά, ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε, θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Χωρίς να θέλω να παρέμβω στο έργο του προπονητή, θεωρώ πως αυτά τα παιχνίδια δεν τα προσεγγίζεις μέσα από πολλές αλλαγές και ροτέισον. Αφήνεις την ίδια ομάδα να βρει ρυθμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: