Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σας λένε πάλι ψέματα!!

Ο ΠΑΟΚ και ο Αρης για ακόμη μία φορά στη σύγχρονη ιστορία τους βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Σας λένε πάλι ψέματα!
Αντί όμως να δούμε την κατάσταση κατάματα και με ειλικρίνεια, πουλάμε και πάλι στο κόσμο φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τη μία φέρνουν (ναι, δημοσιογράφοι, ναι) καθημερινά επιχειρηματίες που θέλουν να πάρουν τον ΠΑΟΚ και τον Αρη, την άλλη φέρνουν χρηματοοικονομικούς κολοσσούς και το παραμύθι συνεχίζεται.
Πώς μπορείς, όμως, να μιλάς για έναν (όποιος κι αν είναι αυτός) επιχειρηματία όταν εκ των πραγμάτων γνωρίζεις ότι δεν μπορεί με κανένα τρόπο; Για να αναλάβει ο οποιοσδήποτε τον ΠΑΟΚ και τον Αρη θα πρέπει να αναλάβει και τα χρέη που και στις δύο ομάδες ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Καθημερινά, όμως, αυτά ακούς και διαβάζεις. Και δεν ντρέπονται.
Τα πρόσωπα είναι τα ίδια. Εμφανίζουν ξανά τον Γιάννη Καμπάνη και ξεχνούν τι είχε γίνει τότε, το 2006, που τον είχαν πασάρει και πάλι πουλώντας παραμύθι στο κόσμο. Εμφανίζεται ή, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, σερβίρουν τη λύση Κούγια στον Αρη, αλλά δεν λένε ότι πιθανόν να κρύβεται από πίσω συγχώνευση, υποβιβασμός και ένα άθλιο παιχνίδι σε βάρος του Αρη.
Σας λένε ψέματα, οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Αρη. Σας σερβίρουν ελπίδα και παίζουν με την καψούρα σας. Μην τους ακούτε.
Σας θυμίζω τι έλεγαν το καλοκαίρι του 2006 για τον «καπετάν Καμπάνη»: «Επιτέλους ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ζει. Ο Γιάννης Καμπάνης, εφοπλιστής με δραστηριότητες στην Αργεντινή, θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Υποσχέθηκε χθες άμεση χρηματοδότηση για τους Σαλπιγγίδη και Ουντέζε, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το μαρτύριο του ΠΑΟΚ παίρνει οριστικά τέλος». Ανατρέξτε στο αρχείο σας και διαπιστώστε ποιοι σας τα έλεγαν. Θα δείτε ότι είναι οι ίδιοι που σας τα σερβίρουν και σήμερα.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής έλεγε προχθές ότι το «ενδιαφέρον θεωρείται σοβαρό όταν εκδηλώνεται επίσημα και με πράξεις». Ο ίδιος άνθρωπος συζητούσε επί ώρες το καλοκαίρι του 2006 με τον Καμπάνη.
Ο Θανάσης Κατσαρής επιβεβαίωνε τότε τον Καμπάνη και ο τελευταίος λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί και αποκαλυφθεί το φιάσκο που είχαν στήσει παράγοντες και δημοσιογράφοι έλεγε σε μέσο ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης: «Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πάνω στη Θεσσαλονίκη ότι ανεβαίνω παντοδύναμος γι' αυτή την ομάδα. Τέρμα και τελείωσε. Σκέφτομαι να γκρεμίσω το γήπεδο της Τούμπας και να φτιάξω καινούργιο. Θα κάνουμε αμέσως πρωταθλητισμό».
Είπαν...
Ζ. Φερέιρα: «Πολύ αργά μίλησε ο πρόεδρος της Λίγκας».
Μην τον ξυπνάτε, όνειρο ζει...
Α. Παπουτσάκης: «Ξέρω δύο τρία καραμπινάτα σκάνδαλα».
Καληνύχτα σας ξανά...
Ν. Καραγεωργίου: «Μεγάλη ευθύνη φέρω εγώ».
Ε, ποιος φταίει; Εγώ, Νίκο μου;
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: