Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Διπλό το λάθος του κ. Παπουτσάκη!!

Ο χαρακτήρας και οι απόψεις του κ. Παπουτσάκη για το ποδόσφαιρο προδίκαζαν ότι είναι εντελώς ακατάλληλος για τη θέση του προέδρου της Super League. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Διπλό το λάθος του κ. Παπουτσάκη
Επειδή γνωρίζω τον άνθρωπο, ήμουν βέβαιος ότι θα αποτύγχανε στα καθήκοντά του και απορώ γιατί δέχθηκε το αξίωμα.
Ο τρόπος που διοικεί τον Εργοτέλη από τότε που τον ανέλαβε και η φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο που θέλησε να περάσει μέσω της ομάδας του δεν έχουν την παραμικρή σχέση με όσα συμβαίνουν στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο. Το αποτέλεσμα ήταν η παράταιρη παρουσία του να αποδειχθεί και παντελώς αναποτελεσματική.
Με υγιείς αρχές και καλές προθέσεις δεν διοικείται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο των Ψωμιάδηδων, των Τσακογιάννηδων, των Μπέων και όλων των άλλων «επενδυτών» που αλωνίζουν -ακόμη δυστυχώς- στον χώρο. Ο κ. Παπουτσάκης ξεκίνησε λοιπόν με ένα λάθος, να αποδεχθεί την προεδρία της Super League, και τελείωσε τη θητεία του με ένα δεύτερο.
Κι εννοώ τις καταγγελίες που έκανε προ ημερών σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όταν είχε σχεδόν οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της ομάδας του. Θέλετε η απογοήτευση, θέλετε η αγανάκτηση ή η πικρία, τον οδήγησαν σε «αποκαλύψεις» κενές περιεχομένου, από τη στιγμή που δεν συνοδεύονται από στοιχεία, που προκάλεσαν φυσιολογικά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.
Στη χθεσινή ανακοίνωση της παραίτησής του, ο κ. Παπουτσάκης αναφέρει ότι αυτός και οι συνάδελφοί του μόχθησαν για τη βελτίωση του ποδοσφαιρικού τους προϊόντος. Εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τη βελτίωσή του, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διευκολύνει με όλες του τις δυνάμεις το έργο του αθλητικού εισαγγελέα, δίνοντάς του όσα στοιχεία διαθέτει για τις καταγγελίες που έκανε.
Οι ρομαντικές του απόψεις είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας και δεν βοηθάνε στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της σαπίλας που -και ο ίδιος- παραδέχθηκε ότι κυριαρχούν στο ποδόσφαιρο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: