Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ανδράλας: «Ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών»

Στο Αθλητικό Μetropolis και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" φιλοξενήθηκε έμπειρος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα Πάρης Ανδράλας.
Για την παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα στη Superleague και το ρόλο που έπαιξε ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Ξεκινήσαμε καλά στην αρχή στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, αλλά μετά όσα περνούσαν τα παιχνίδια η ομάδα παρουσίαζε σκαμπανεβάσματα. Ακολούθησε η έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να προσαρμοστεί η ομάδα στη νέα φιλοσοφία του προπονητή και να έρθουν τα αποτελέσματα. Ο Αναστασιάδης είναι ένας καταξιωμένος προπονητής. Όλοι γνωρίζουν ότι έχει κάνει επιτυχίες με μεγάλες ομάδες. Ήρθε και συμμάζεψε τον ΠΑΣ. Έβαλε μια τάξη στα αποδυτήρια. Μέσα από αυτή τη διαδικασία κατάφερε και έβγαλε τον καλό εαυτό από όλους και η ομάδα άρχισε να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο».
Για τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ: «Αυτά τα δύο παιχνίδια έκαναν τη διαφορά. Ήταν δύο μεγάλες νίκες. Ωστόσο κομβική για μένα ήταν η νίκη στο παιχνίδι με τη Δόξα στους Ζωσιμάδες γιατί προερχόμασταν από την ήττα μέσα στο Καυτανζόγλειο από την ίδια ομάδα και μέσα σε τρεις ομάδες παίζαμε ξανά μαζί. Ήταν πολύ σημαντικό που διαχειριστήκαμε εκείνη την ήττα γιατί εάν κάτι στράβωνε μέσα στους Ζωσιμάδες η ομάδα θα ήταν καταδικασμένη. Εκεί μίλησε ο ψυχισμός των παικτών και του προπονητή».
Για τον ΠΑΟΚ: «Ο καλύτερος ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών. Εάν έμεναν ο Βιερίνια και ο Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ θα τερμάτιζε ακόμα πιο ψηλά. Παρά τα οικονομικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που έβγαζε υγεία μέσα στο γήπεδο. Υπήρχαν βέβαια οι ήττες στην Τούμπα. Αλλά νομίζω ότι με τον Μπολόνι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η φυγή των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών όμως δεν του επέτρεψε να πετύχει το κάτι περισσότερο. Έχασε παίκτες που ήταν βαρόμετρο».
Για τα πλέι οφ: «Εκτός από τον Ολυμπιακό που ξεχώρισε οι υπόλοιπες ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ είναι στα ίδια επίπεδα».
Για την απόφαση του να φύγει από τον ΠΑΣ: « Πράγματι ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΠΑΣ ότι δεν θέλω να μείνω. Έκλεισε ο κύκλος μου στον ΠΑΣ. Αφήνω μόνο φίλους στα Γιάννενα. Εύχομαι τα καλύτερα και μόνο επιτυχίες στον ΠΑΣ.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: