Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ρονάλντο: «Μου λείπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ρονάλντο: «Μου λείπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Μπορεί να έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Πορτογάλος επιθετικός τόνισε πως του λείπουν οι «κόκκινοι διάβολοι», με τους οποίους διατηρεί καλές σχέσεις.

«Νιώθω σαν να άφησα πίσω μου μία οικογένεια, καθώς πέρασα έξι χρόνια εκεί και έχω ακόμη καλές σχέσεις με τον Φέργκιουσον και τους υπόλοιπους. Μιλάω με τους Φέρντιναντ, Νάνι, Άντερσον και τον Εβρά. Ακόμη τους βλέπω σαν μια μεγάλη οικογένεια, συνεπώς μου λείπουν», ήταν τα λόγια του Ρονάλντο, ο οποίος αναφερόμενος στον Σκοτσέζο τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε.

«Μου λείπει η καλή διάθεση που είχε όλη την ώρα, ήταν πάντα ευτυχισμένος. Έδινε στην ομάδα και στους παίκτες θετική ενέργεια».

Ακόμη ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την αυτοκριτική του, επισημαίνοντας πως πλέον είναι καλύτερος από ότι όταν ήταν νεότερος, ενώ ξεχώρισε τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του.

«Οι καλύτερες στιγμές μου ήταν όταν πανηγύρισα με την Μάντσεστερ το Champions League και όταν πήρα τον πρώτο μου τίτλο με την Ρεάλ, αλλά και όταν κέρδισα το χρυσό παπούτσι. Σίγουρα έχω κάνει λάθη και όχι μόνο εντός γηπέδου, αλλά πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Νομίζω πως είμαι καλύτερος από ότι όταν ήμουν νεότερος. Όταν κάνω κάτι καλό το συνεχίζω και όταν κάνω κάτι λάθος, προσπαθώ να το διορθώσω, επειδή μου αρέσει να μαθαίνω από τα λάθη μου
», πρόσθεσε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: