Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Επιθεώρηση UEFA στο Περιστέρι!!

Στο Περιστέρι βρέθηκε ο Επιθεωρητής Γηπέδων και Υπεύθυνος Ασφαλείας της UEFA, Fernand Messe, ώστε να επιθεωρήσει το γήπεδο του Ατρομήτου.
Επιθεώρηση UEFA στο Περιστέρι
Έπειτα από μια εκπληκτική σεζόν, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ενόψει της συμμετοχής του, λοιπόν, ο Επιθεωρητής Γηπέδων και Υπεύθυνος Ασφαλείας της UEFA, Fernand Messe, επισκέφτηκε το γήπεδο του Περιστερίου, προκειμένου να το επιθεωρήσει.
Την ξενάγηση του αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ανέλαβαν η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του συλλόγου, Κάτια Κοξένογλου, και ο Διευθυντής Σταδίου, Παναγιώτης Μιχαλέτος. Ο Messe εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάσταση του γηπέδου, αν και έκανε κάποιες επισημάνσεις.
Πάντως, από την ΠΑΕ έχει δρομολογηθεί, ήδη, η διαδικασία τοποθέτησης μάτριξ, καθώς και η βελτίωση των πυλώνων φωτισμού, ώστε να έχουν περισσότερη ισχύ, ενώ έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του συστήματος πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.
Έτσι, η ομάδα των δυτικών προαστίων δείχνει πως θέλει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να φιλοξενήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: