Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ανατροπή με... 6-0 η Ουνιβερσιδάδ!!

Η Ουνιβερσιδάδ της Χιλής ανέτρεψε το 4-1 της Ντεπορτίβο Κίτο στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες κερδίζοντας το δεύτερο με 6-0.
Οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν φτάσει στο 2-0 από το 27ο λεπτό, αφού ο Φερνάντες Τζούνιορ είχε πετύχει ήδη δύο γκολ. Ακολούθησε το σκορ πρόκρισης από τον Μαρσέλο Ντίαζ στο 35ο λεπτό, ενώ τρία ακόμα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ευτζένιο Μένα ανέβασε το σκορ στο 4-0 στο 55ο λεπτό, ενώ ο Ανχέλο Ενρίκεζ πέτυχε απανωτά τέρματα στο 70ό και 74ο λεπτό! Έτσι επιστεγάστηκε η τέλεια εμφάνιση των κατόχων του Κόπα Σουνταμερικάνα απέναντι στους αγνώριστους, σε σχέση με το πρώτο ματς, εκπρόσωπους του Εκουαδόρ.
Στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, οι Χιλιανοί θα αντιμετωπίσουν τη Λιμπερτάδ της Παραγουάης. Από την πλευρά τους, οι παίκτες της Ντεπορτίβο θα παρακολουθήσουν το υπόλοιπο τουρνουά... τηλεοπτικά.
Ουνιβερσιδάδ της Χιλής: Χερέρα, Ρόχας, Μένα, Μαγκάλαες, Λορενζέτι, Ντίαζ, Αράνγκουιζ, Ροντρίγκεζ, Μαρίνο (46' Μαρτίνεζ), Φερνάντες (88' Κάστρο), Ενρίκεζ (81' Ρουιντίαζ).
Ντεπορτίβο Κίτο: Ελιζάγκα, Εσπινόζα, Τσέκα (88' Ρομέρο), Βελάσκο (61' Μπεβάκουα), Φολέκο (72' Βάκα), Μίνα, Σαριτάμα, Μπολάνος, Παρέδες, Μαρτίνεζ, Αλουστίζα.




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: