Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Έχει τάμα για τον Ηρακλή ο Απόστολος»

Για την πορεία του Απόστολου Βέλλιου στην Έβερτον, αλλά και για τον Ηρακλή μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πατέρας του νεαρού επιθετικού, Κώστας.

Αρχικά έκανε ένα μικρό απολογισμό από την παρουσία του Απόστολου στα «ζαχαρωτά»:

«Είχε ονειρική χρονιά ο Απόστολος. Είχε μάθει από μικρός με δουλειά και υπομονή να πορεύεται και φέτος τα πράγματα ήρθαν καλύτερα απ? ότι θα περίμενε.

Ήρθαμε Αγγλία πέρυσι μέσα Φεβρουαρίου και σε ενάμισι μήνα έκανε πέρυσι τρεις συμμετοχές σε ένα σκληρό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι ξεκίνησε από την αρχή, μπήκε πολύ καλά είχε 13 εμφανίσεις, δύο ως βασικός και τρία γκολ. Ο Απόστολος θα περιμένει, ίσως αυτό του κάνει και καλό. Έχει 3-4 ώρες προπόνησης καθημερινώς, δουλεύουν με πρόγραμμα εδώ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για αυτό έρχονται και οι βραβεύσεις τον ψήφισαν 60 fun club της ομάδας ως τον καλύτερο νέο παίκτη της ομάδας. Δεν το πίστευε. Κοντραρίστηκε με μεγάλα ονόματα για να το πετύχει αυτό».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα και το μέλλον του:

«Το όνειρό του είναι η εθνική. Υπομονή και επιμονή όμως. Ο Απόστολος παρακολουθεί τα πάντα από την Αγγλία μέσω του facebook και του twitter.

Το μυαλό του είναι να προσαρμοστεί και να παίξει εδώ. Κι εγώ το σκέφτομαι να έρθω με όλη την οικογένεια να έρθω στην Αγγλία, να είμαι κοντά του. Ο κόσμος τον αγαπάει πολύ εδώ».

Ερωτηθείς για τον Ηρακλή είπε:

«Αν θα έρθει να παίξει στην Ελλάδα, θα παίξει μόνο για τον Ηρακλή. Έχει τάμα να έρθει να παίξει για δύο χρόνια στον Ηρακλή όταν κλείσει την καριέρα του. Είναι λογικό όταν είσαι στην ακαδημία από τα 5 σου χρόνια σε μια ομάδα να την αγαπάς.

Εκεί μεγάλωσε, εκεί ήταν η ζωή του, άσχετα αν του συμπεριφέρθηκαν άσχημα, όχι ο Ηρακλής, αλλά τα άτομα που έτυχε να είναι στην ομάδα τότε. Πόσα παιδάκια είχε τότε που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια μαζί με τον Απόστολο, αλλά δεν έπαιξαν.

Μετά απογοητεύονται, το ρίχνουν έξω και τελειώνει η καριέρα τους. Ο Ηρακλής είχε ομάδα που θα μπορούσε να πουλάει και έναν παίκτη κάθε χρόνο και να αποτελούνταν από ταλαντούχους Έλληνες παίκτες».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: