Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πέφτει χρήμα από Δευτέρα!!

Πέφτει χρήμα από Δευτέρα
Περίπου ένα εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Παναθηναϊκού και ένα μέρος των χρημάτων που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο Γιάννης Αλαφούζος θα αρχίσει να δίνει η ΠΑΕ, ελπίζοντας πως θα κερδίσει τη «μάχη» της αδειοδότησης.

Αυτός, μάλιστα, είναι ο λόγος για τον οποίο έμεινε χθες στην Αθήνα ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος επέστρεψε στην προεδρία της διοίκησης.

Όπως γράφει η SportDay, οι πληρωμές αναμένεται να ξεκινήσουν από Δευτέρα κι αφού ρυθμιστεί με τις τράπεζες το πώς θα πάρει η ΠΑΕ κάποια χρήματα που έχουν δεσμευτεί και για την αποπληρωμή του δανείου από την Πειραιώς.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Μέσα σε τρεις αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός κατάφερε να χάσει το πλεονέκτημα που είχε για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Πλέον το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή (13/05) είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το «τριφύλλι» και καλείται να ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση για να μην βρεθεί εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ή να ξεκινήσει πιο σύντομα τις υποχρεώσεις του στο Europa League.

  Σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες, ο Γόντικας άλλαξε την απόφαση της Γ.Σ. και πλαφόν στην τρέχουσα ΑΜΚ όρισε τις 50.000 ευρώ, αντί για τα 99 ευρώ που είχε ζητήσει ο Βγενόπουλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τυπικό θέμα και θα γίνει νέα Γ.Σ. και ΑΜΚ για να μπει και ο απλός κόσμος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: