Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Στο σωστό δρόμο…»

«Στο σωστό δρόμο…»
Ορθολογική θεωρούν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ την απόφαση της UEFA να τροποποιήσει τον πειθαρχικό κώδικα για παραβάσεις του Financial Fair Play.

Και οι τρεις ομάδες θεωρούν ότι η κίνηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως και κάθε απόφαση που ναι μεν τιμωρεί, αλλά δεν εξοντώνει τους συλλόγους.

Τι λένε στα στρατόπεδα

- του Παναθηναϊκού: «Εμείς δεν ηρεμούμε ούτε εφησυχάζουμε, γιατί δεν είναι μόνο το financial fair play. Αυτό με το οποίο εμείς ασχολούμαστε καθημερινά είναι το licensing που περιλαμβάνει κι άλλα κριτήρια (σ.σ.: πρόκειται ουσιαστικά για συγκοινωνούντα δοχεία και υπάρχει σε αμφότερα διαφοροποίηση ποινών) και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».

- του ΠΑΟΚ: «Βλέπουμε την απόφαση με πολύ καλό μάτι», αν και εξωδιοικητικοί παράγοντες, αλλά και οπαδοί της ομάδας τονίζουν ότι άδικα έφυγαν τον Ιανουάριο ο Κοντρέρας και ο Βιεϊρίνια.

- της ΑΕΚ: «Το ξέραμε, αλλά όχι επίσημα. Είναι κάτι θετικό, διότι διαχωρίζει μια ομάδα που προσπαθεί από μια άλλη που δεν κάνει τίποτα. Περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση. Πάντως το ότι υπάρχει πλέον μεγαλύτερη ελαστικότητα δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτούμε -κάθε άλλο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: