Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ασφαλτίδης:«Θεωρούμε το κάθε παιχνίδι χωρίς αύριο»

Ο Αργύρης Ασφαλτίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο αντιπρόεδρος της του Ηρακλής αναφέρθηκε στη δύσκολη προσπάθεια του «Γηραιού» να ανέβει στη δεύτερη κατηγορία, αλλά και στις αλλαγές που επέφερε στον ψυχολογικό τομέα ο ερχομός του Γιώργου Στράντζαλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πιθανότητες του Ηρακλή να ανέβει κατηγορία: «Το κακό είναι ότι έχουμε καταφέρει μόνοι μας να φέρουμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Αν εμείς νικήσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια, που έχουμε τη δυνατότητα και έρθει μια σειρά λογικών αποτελεσμάτων στα άλλα παιχνίδια πιστεύω ότι θα μπούμε στα πλέι οφ».


Για τις αλλαγές που επέφερε ο Γιώργος Στράντζαλης στην ομάδα: «Οι αλλαγές των προπονητών πιο άμεση επίδραση έχουν στο ψυχολογικό κομμάτι. Τώρα το να αλλάξουν πράγματα στο αγωνιστικό σε τόσο μικρό διάστημα είναι πολύ δύσκολο να γίνει και δεν είναι σωστό νομίζω να γίνει. Ψυχολογικά πάντως έχει βοηθήσει».

Για το πώς αντιμετωπίζει ο Ηρακλής το κάθε παιχνίδι: «Αφού καταφέραμε και σε κάποια παιχνίδια αυτοκτονήσαμε αγωνιστικά τώρα είμαστε σε αυτή τη θέση να θεωρούμε το κάθε παιχνίδι χωρίς αύριο».

Για το αν θα άλλαζε κάτι από αυτά που έχουν γίνει στην ομάδα: «Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε στο καλοκαίρι, θα δομούσαμε την ομάδα πάνω στα στάνταρ του Ηρακλή. Ξαφνικά παίκτες της ομάδας που αποτέλεσαν τον κορμό βρέθηκαν να φοράνε τη φανέλα του Ηρακλή, να ασχολούνται να media μαζί του, να έχουν την πίεση του κόσμου κάτι πρωτόγνωρο για αυτούς. Όλα αυτά τα πράγματα μπορεί να ακούγονται αυτονόητα αλλά είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Στον κόσμο δεν μπορείς να πεις πολλά, γιατί η υπομονή του κόσμου τα δείχνει όλα. Στην αρχή του εγχειρήματος είχαμε 5.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο. Κατανοώ τον κόσμο πλήρως. Ο κόσμος είναι ο μόνος παράγοντας που είναι γύρω-γύρω από την ομάδα πραγματικά ανιδιοτελώς. Τη στιγμή αυτή στη Σούπερλιγκ υπάρχουν ομάδες που δεν κόβουν τα εισιτήρια μας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: