Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Κανένας δε θέλει να φύγει από τη Μπάρτσα»

«Κανένας δε θέλει να φύγει από τη Μπάρτσα»
Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Ισαάκ Κουένκα, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να φύγει από μία τέτοια ομάδα.

Ο 21χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει θετικά την αντικατάσταση του Πεπ Γκουαρντιόλα από τον Τίτο Βιλανόβα, αφού πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο η «Μπάρτσα» θα διατηρήσει το στιλ της.

«Προσωπικά δε δίνω καμία σημασία στις φήμες σχετικά με μετεγγραφές και δανεισμούς. Είμαι στη διάθεση του συλλόγου και θα κάνω ότι μου πουν εκείνοι. Κανένας δε θέλει να φύγει από δω, ούτε καν για να πάει κάπου δανεικός, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», ήταν τα λόγια του Κουένκα για να συμπληρώσει:

«Η άφιξη του Τίτο είναι μία θετική κίνηση για όλους, ιδιαίτερα προκειμένου η Μπαρτσελόνα να διατηρήσει τον τρόπο με τον οποίο παίζει. Προς το παρόν εκείνος δεν έχει πει κάτι ούτε στους παλιούς ούτε στους νέους».

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» συνέχισε απονέμοντας τα εύσημα στον Μέσι και εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον Πέδρο:

«Ο Μέσι είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος και σίγουρα αξίζει και άλλη Χρυσή Μπάλα. Ο Λίο βοηθάει τους μικρότερους παίκτες, προσπαθεί να μας διορθώνει και να μας ενθαρρύνει. Ένας παίκτης που μου προκαλεί ενδιαφέρον και τον έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση είναι ο Πέδρο, γιατί παίζουμε στην ίδια θέση και γιατί και εκείνος βγήκε από τις ακαδημίες νέων της ομάδας».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: