Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

"Ξεκούραση έναν χρόνο και βλέπουμε"

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε ότι θέλει να ξεκουραστεί για ένα χρόνο και στη συνέχεια να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.
"Ξεκούραση έναν χρόνο και βλέπουμε"
"Θα ξεκουραστώ για ένα χρόνο και μετά βλέπουμε. Προς το παρόν δεν έχω κανένα πλάνο αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι κάτι θα κάνω", δήλωσε ο επιτυχημένος προπονητής.
Αναφερόμενος στον αντικαταστάτη του, τον Τίτο Βιλανόβα, τόνισε: "Έμαθα ότι θα με αντικαταστήσει την ίδια ημέρα που ανακοίνωσα την αποχώρησή μου. Είναι πολύ δύσκολο να πω αν θα συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Μας έδωσε ένα μάθημα γενναιότητας και θάρρους όταν αποφάσισε να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας. Ελπίζω ο Τίτο να είναι εδώ για μεγάλο διάστημα. Αν μη τι άλλο αυτό θα είναι ένα δείγμα ότι τα πράγματα εξελίσσονται καλά στο σύλλογο".
Σχετικά με τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, επεσήμανε: "Θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ φιλόδοξο αντίπαλο που αποτελεί τη φετινή έκπληξη στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας, πόσω μάλλον τώρα που προέρχονται από την απώλεια του Europa League".

Δεν υπάρχουν σχόλια: