Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Οι ελληνικές ομάδες είναι λίγο πιο πίσω»

Ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» με αφορμή Final 4 της Κωνσταντινούπολης που ξεκινά σήμερα. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τον τίτλο του αουτσάιντερ στις δύο ελληνικές ομάδες, αλλά τόνισε πως είναι μεγάλη επιτυχία η παρουσία τους εκεί για το ελληνικό μπάσκετ.

Για το ότι πολλές ομάδες τάζουν περισσότερα από αυτά που μπορούν να καλύψουν οικονομικά: «Αυτό το φαινόμενο προϋπήρχε και πριν την κρίση, δεν είναι τωρινό. Οι ομάδες έτσι είχαν μάθει να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο».

Για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης: «Είναι μεγάλη επιτυχία και με βάση της ελληνικές συνθήκες η παρουσία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Όλη χρονιά όμως και των 4 ομάδων δείχνουν ότι οι ελληνικές είναι λίγο πιο πίσω. Αν καταφέρει μια ομάδα και το σπάσει αυτό θα είναι επιτυχία. Αν τα καταφέρουν και οι δύο τότε θα έχουμε μια εκπληκτική Κυριακή».

Για την εικόνα που παρουσιάζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός: «Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε 400% σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην αρχή της χρονιάς. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είναι πιο έμπειρη ομάδα και πιο σταθερή».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: