Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Ξέραμε ότι θέλει να φύγει ο Λουίς Ενρίκε»

«Ξέραμε ότι θέλει να φύγει ο Λουίς Ενρίκε»
Νέο προπονητή ψάχνουν στη Ρόμα μετά την απόφαση του Λουίς Ενρίκε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο τέλος της σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο Φράνκο Μπαλντίνι στο «Sky Sport Italia». Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής αποκάλυψε ότι οι «τζιαλορόσι» γνώριζαν για την πρόθεση του Ισπανού τεχνικού από τα τέλη Απριλίου και χθες απλά ενημερώθηκαν πως μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

«Ο Λουίς Ενρίκε ήθελε να το πει επίσημα πρώτα στους παίκτες. Το ξέρω εδώ και καιρό. Μετά το παιχνίδι με την Φιορεντίνα (στις 25 Απριλίου) είχαμε μία μεγάλη συζήτηση και μας ενημέρωσε για τις προθέσεις του. Πιστεύαμε ότι έχει κάνει καλή δουλειά και για αυτό τον καλέσαμε, να πάρει το χρόνο του πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος και πάρει την τελική του απόφαση», ανέφερε αρχικά ο Μπαλντίνι και πρόσθεσε:

«Το πλάνο της Ρόμα δεν έχει αποτύχει. Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά το στυλ που παίζουν ήταν ό,τι ψάχναμε από την αρχή της σεζόν».

Καταλήγοντας, ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας τόνισε: «Από τότε που ο Λουίς Ενρίκε είπε ότι δεν θα μείνει, δουλειά μας ήταν να σκεφτούμε εναλλακτικές λύσεις. Εξετάζουμε διάφορα ονόματα, αλλά δεν έχουμε επικοινωνήσει με κάποιον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πότε θα ανακοινώσουμε τον επόμενο προπονητή. Πάντως, είναι όνειρο επιστημονικής φαντασίας τα όσα λέγονται για τον Πεπ Γκουαρντιόλα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: