Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Μην το παίρνετε προσωπικά…»

«Μην το παίρνετε προσωπικά…»
Δεν είναι μάχη προσώπων αλλά ομάδων, τόνισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, απαντώντας σε όσους έλεγαν πως ο αγώνας της Κυριακής των «πολιτών» κόντρα στην ΚΠΡ θα εξελιχθεί σε προσωπική διαμάχη ανάμεσα στον Μαντσίνι και τον Μαρκ Χιούζ.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει καλά τον Χιουζ, τον οποίον διαδέχτηκε στον πάγκο των «πολιτών» όταν εκείνος απολύθηκε τον Δεκέμβριο του 2009.

«Δεν τον ξέρω πολύ καλά, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για μία μάχη “Μαντσίνι εναντίον Xιουζ” ή το αντίστροφο. Την Κυριακή παίζει η Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της ΚΠΡ. Και οι δυο ομάδες θα παλέψουν. Η Σίτι για τον τίτλο και η ΚΠΡ για τη σωτηρία από τον υποβιβασμό», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως η αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα και δεν της αξίζει να βρίσκεται στον “πάτο” της βαθμολογίας. Προφανώς οι παίκτες της θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην κατηγορία και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο νομίζω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ο Μαντσίνι παραδέχεται πως υπάρχει ένταση, αφού απομένει μόνο ένα παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή, αλλά αυτό δεν επηρέασε την προπόνηση της ομάδας την τελευταία βδομάδα.

«Ήταν μία φυσιολογική εβδομάδα, χωρίς προβλήματα, χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Υπάρχει μία πίεση εφόσον είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Εμείς πρέπει μόνο να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: