Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΚΠΡ όπως… Αμπερντίν!!

ΚΠΡ όπως… Αμπερντίν!
Τις ελπίδες του στην ΚΠΡ εναποθέτει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Αγγλία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μαρκ Χιούζ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» παρομοίασε την προσπάθεια των παικτών της ΚΠΡ με αυτή της Αμπερντίν πριν από 29 χρόνια, όταν με αυτόν στον πάγκο κατακτούσε το Κύπελλο Κυπελλούχων απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ξέρετε τι συνέβη πριν από 29 χρόνια; Μια μικρή ομάδα όπως η Αμπερντίν νίκησε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό την Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάλογη είναι και η πρόκληση για τους παίκτες της ΚΠΡ την Κυριακή» δήλωσε απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους και συνέχισε «η ΚΠΡ είναι σε δραματική κατάσταση. Πολλοί παίκτες θα πάρουν μεταγραφή και κάποιοι άλλοι θα υποστούν μείωση στους μισθούς τους. Είναι πολύ σημαντικό ματς για αυτούς». Η Κουίνς Παρκ θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τέλος αναφέρθηκε και στην πίεση που θα πρέπει να διαχειριστούν οι παίκτες της Σίτι: «Όλοι περιμένουν νίκη της Σίτι όπως και εγώ άλλωστε. Έχουν την πίεση του φαβορί και θα έχουν άγχος. Βέβαια όσο το ποδόσφαιρο παίζεται από ανθρώπους μπορείς να ελπίζεις πως κάτι «χαζό» μπορεί να συμβεί. Όπως και να έχει εμείς οφείλουμε να νικήσουμε το δικό μας παιχνίδι (σ.σ. Σάντερλαντ)» κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: