Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πάρτι Νεϊμάρ και... 8-0 η Σάντος!!

Νέα επίδειξη ποδοσφαιρικού ταλέντου έκανε ο Νεϊμάρ στο κάτι παραπάνω από επιβλητικό 8-0 της Σάντος σε βάρος της Μπολιβάρ στο Κόπα Λιμπερταδόρες.
Οι Βολιβιανοί είχαν κερδίσει με 2-1 στο πρώτο ματς, το οποίο έγινε στην έδρα τους. Ωστόσο, ο Ελάνο πρόσφερε σκορ πρόκρισης στη Σάντος με σουτ στο έκτο λεπτό. Μάλιστα το 1-0 συνδυάστηκε με την πρώτη ουσιαστική επίθεση των Βραζιλιάνων, οι οποίοι δεν... έμειναν σε αυτό.
Συγκεκριμένα άρχισαν να χάνουν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, μέχρι που ο Άλαν Κάρντετς κέρδισε πέναλτι στο 20ό λεπτό. Ακολούθησε το 2-0 από τον Νεϊμάρ με σχετική εκτέλεση στο 21ο λεπτό.
Άλλωστε ο 20άχρονος στράικερ είχε ήδη... τρελάνει τους αντίπαλους αμυντικούς με τις περίτεχνες ενέργειές του. Μάλιστα δημιούργησε το 3-0 του Γκανσό στο 27ο λεπτό. Στο 29ο ο Κάρντετς βρήκε και αυτός δίχτυα, ενώ στο 36ο λεπτό ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το 5-0 με πανέμορφο τέρμα.
Η πρόκριση είχε ήδη κριθεί, αλλά οι κάτοχοι του τροπαίου είχαν ακόμα... κέφια. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ελάνο ανέβασε το σκορ στο 6-0 με καταπληκτική ενέργεια. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Γκανσό σημείωσε το 7-0 με απίστευτη εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Μπόργκες πέτυχε το 8-0 στο 60ό λεπτό. Στη συνέχεια, η Σάντος αποφάσισε... επιτέλους να κάνει συντήρηση δυνάμεων, οπότε ο Μάρκος Αργκουέλο σταμάτησε να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του.
Στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής οι Βραζιλιάνοι θα αντιμετωπίσουν τη Βελέζ Σάρσφιλντ. Πάντως ξεπέρασαν με μοναδικό τρόπο την κριτική, που δέχθηκαν ύστερα από την ήττα με 2-1 στη Βολιβία.
Σάντος: Ραφαέλ, Ενρίκε, Έντου Ντρασένα, Χουάν, Ντουρβάλ, Ελάνο (67' Φελίπε Άντερσον), Αρούκα (62' Ίμπσον), Αντριάνο, Γκανσό, Κάρντετς (55' Μπόργκες), Νεϊμάρ.
Μπολιβάρ: Αρκουέλο, Αλβάρεζ (81' Σικίτα), Φροντίνι, Ροντρίγκεζ, Βαλβέρδε, Φλόρες, Κάμπος, Λίζιο, Καρντόζο (66' Μιράντα), Καντέρο (67' Ρέγες), Άρσε.






πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: