Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αναστασιάδης: «Δεν έχω καμία πρόταση»

Διέψευσε όλα τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με ομάδες, ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Φερνάντο Σάντος. Ο Αναστασιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ». Αναλυτικά δήλωσε:
Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν μια απόφαση δεδομένη, ειλημμένη, ευχαρίστησα τον κόσμο και την διοίκηση. Μόνο ευχές. Εγώ τις αποφάσεις τις παίρνω εντελώς διαφορετικά. Άλλοι πάνε στον μάνατζερ τους και άλλοι πάνε αλλού. Είναι δεδομένο αυτό. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πράγμα να πω. Η απόφαση μου δεν αλλάζει».
Για το μέλλον του και αν έχει κάποια πρόταση: «Εγώ όπου θα πάρω εντολή θα πάω. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Όταν θα γίνει μια πρόταση, θα αποφασίσω και θα δω. Επειδή έφυγα από τα Γιάννενα δεν σημαίνει πως δεν θα δουλέψω κιόλας. Θα πάρω εντολή, θα το σκεφτώ και θα πάω. Όταν λειτουργώ, λειτουργώ με γνώμονα την ηθική πλευρά. Κάτι το οποίο έκανα και με τα Γιάννενα. Δεν μπορώ να μιλάω με 10 ομάδες ταυτόχρονα».
Για το τι αφήνει πίσω του στα Γιάννενα: «Αφήνω παρακαταθήκη μια ομάδα, η οποία μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Έχει περάσει στη συνείδηση τους πως δεν φοβούνται κανέναν. Η ομάδα όσο περνούσε ο καιρός, η ομάδα ήταν πιο σίγουρη. Αυτή την παρακαταθήκη αφήνω. Στα Γιάννενα δεν είχαμε γήπεδο για προπόνηση. Εμείς δεν ήμασταν η έδρα εκτός από τον κόσμο. Τους Ζωσιμάδες του βλέπαμε μόνο στα παιχνίδια».
Για τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος: «Το μόνο που έχω να πω είναι πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Φερνάντο Σάντος και στις επιλογές του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Εγώ πιστεύω πως θα πάει πολύ καλά η Εθνική. Πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Το έχω πει επανειλημμένως και δεν έχω πέσει έξω».
Τέλος, για το αν υπάρχουν επαφές με κάποια ομάδα μέχρι τώρα που να του έχει κάνει κρούση: «Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μου έχει κάνει κρούση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: