Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ανοιχτή η επιστροφή του Ντιέγκο στη Γερμανία!!

Ανοιχτή η επιστροφή του Ντιέγκο στη Γερμανία
Η εξαιρετική απόδοση του Ντιέγκο τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει αναγκάσει τον Φέλιξ Μάγκατ να αλλάξει άποψη σχετικά με την χρησιμότητα του παίκτη στην Βόλφσμπουργκ. Το περασμένο καλοκαίρι ο προπονητής των «λύκων», είχε θέσει εκτός ομάδας τον Βραζιλιάνο μέσο, μετά από επεισόδιο που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ένα χρόνο μετά, τα δεδομένα για τον παίκτη έχουν αλλάξει και πλέον είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητός στη Γερμανική ομάδα. Κάτι άλλωστε που έσπευσε να τονίσει και ο Γερμανός τεχνικός:

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μείνει στην Ισπανία. Έχουμε δει όλοι πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι, όταν βγάζει όλες του τις δυνατότητες μέσα στο γήπεδο. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να περιμένουν την επιστροφή του στην ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάγκατ.

Ωστόσο, το θέμα πλέον είναι το κατά πόσο ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί την επιστροφή του στη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ. Μπορεί να έχει συμβόλαιο με τους «λύκους» (αγωνίζεται δανεικός στην Ατλέτικο), αλλά δεν είναι βέβαιο, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι θα γυρίσει στην ομάδα που ανήκει.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: