Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ποιοτική η Ντόρτμουντ αλλά…!!

Ποιοτική η Ντόρτμουντ αλλά…
Εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που έχει κάνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια είναι ο Κρίστιαν Βερνς και αναμένει έναν πολύ ενδιαφέροντα τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα της Βεστφαλίας και την Μπάγερν Μονάχου.

«Η χρονιά είχε κάποιες εκπλήξεις, αλλά οι παίκτες της ομάδας κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και να φτάσουν και φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό. Η Ντόρτμουντ έχει πολύ ταλαντούχους παίκτες. Άλλωστε δε θα μπορούσε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αν οι ποδοσφαιριστές της δεν είχαν ποιότητα. Ωστόσο, στηρίζονται κυρίως στη δύναμη της ομάδας, ενώ η Μπάγερν ανέκαθεν στηριζόταν στις μονάδες της», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Ντόρτμουντ.

Ο Βερνς τόνισε πως στον τελικό Κυπέλλου δεν υπάρχει φαβορί, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δε σκοπεύει απλώς να… χαρίσει τον τίτλο.

«Προφανώς και οι δύο θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το Κύπελλο και καμία δε θα το χαρίσει στην άλλη. Αλήθεια, δε μπορώ να πω ότι υπάρχει φαβορί, αφού τα πάντα μπορεί να συμβούν», ήταν τα λόγια του για να συμπληρώσει:

«Μπορεί το Champions League να είναι πιο σημαντικό για τους “Βαυαρούς”, αλλά πάντα αντιμετωπίζεις τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. “Εκκρεμεί” ένας τίτλος που και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να επιτεθεί και θα παίξει ανοιχτό παιχνίδι. Συνήθως έτσι παίζει και η Μπάγερν. Θα περιμένουμε και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ελπίζω πως θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τελικός».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: