Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Διλμπέρης: «Προσεκτικοί μέχρι το τέλος»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτη Διλμπέρης, για την απόσπαση της ομάδας των Σερρών στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μερικές στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν η άνοδος είναι εξασφαλισμένη: «Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο εάν δεν εξασφαλιστεί και μαθηματικά. Αυτή εξάλλου είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο ότι ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πολλές ομάδες έχυσαν τον κουβά με το γάλα που μάζευαν όλη τη χρονιά».

Για το ντέρμπι Απόλλων Καλαμαριάς-Ηρακλής που ακολουθεί: «Εάν κάποιος δεν είναι άμεσα ενδιαφερόμενος , δηλαδή εάν δεν είναι οπαδός του Ηρακλή ή του Απόλλωνα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Για το αν θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία του Ηρακλή να κάνει απαλλαγμένος από τα χρέη ένα νέο ξεκίνημα: «Νομίζω πως ναι. Ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια πριν τον ρίξουν από τη Superleague, βολόδερνε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας εξαιτίας αυτών που τον διοικούσαν και των οικονομικών προβλημάτων. Απαλλαγμένος πια από τα παλιά βάρη μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αρκεί τα λάθη αυτά να γίνουν μάθημα και να μην επαναληφθούν. Κακό δεν είναι κάποιος να πέσει. Κακό ή να μη προσπαθεί να σηκωθεί. Το βέβαιο είναι ότι ο Ηρακλής δεν έχει καμία θέση στην Γ΄ Εθνική. Ούτε από πλευρά ιστορίας, ούτε από πλευράς κόσμου ούτε από πλευράς γηπέδου. Δεν ανήκει εκεί».

Για το αν ο Γάζωρος μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της Football League: «Δεν ήταν από την αρχή ο στόχος μας. Μας προέκυψε όμως το θέμα της ανόδου το οποίο το συντηρούμε έτσι ώστε η ομάδα να ανέβει. Εάν τα καταφέρουμε και ανέβουμε υπάρχει η φιλοσοφία ώστε η ομάδα να κάνει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση τη νέα χρονιά. Ο Γάζωρος είναι πολύ οργανωμένο σωματείο για τα επίπεδα της Football League 2. Έχουμε μπροστά μας κάποια παιχνίδια , πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να σφραγίσουμε και μαθηματικά την άνοδο».

Για τα πλέι οφ: « Βρίσκεται στο χέρι του ΠΑΟΚ να πάρει την πρώτη θέση και να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να βάλει αυτά τα χρήματα στα ταμεία. Πρέπει όλοι να υπερβάλουν εαυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με προσωπικότητες στο ρόστερ του που μπορούν να συμπαρασύρουν όλη την ομάδα».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: